Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
bombul píše:...
Podobne je to aj s duplicitnymi temami, toto forum uz daku dobu exituje nemozeme cakat, ze ludia obcas nepridu s napadmi , ktore tu uz raz boli... Ale preco im to zamykat? Po vacsine su stare temy rok aj viac neaktivne, a pritom nik nemoze zarucit, ze by sa novootvorena diskusia neodvijala uplne inym smerom ako ta povodna....
Fuck8r píše:jezek píše:Fuck8r píše:Pauza mně připomíná spíš dětský CHAT než fórum a proto jsem hlasoval za 5.
Zivě - 1
AV - 1
Doupě - 3
Auta - 4
Pauza - 5 /quote]
Fuck8re!!!!!!!!!
no jo no za 3 ... kdyby tam nebyl v MOD týmu zloděj bylo by to za 2 -/quote]
Majkl vP. píše:Myslím, že Pauza bývala v dobách vlády Iva M. taková všeobecně dospělejší, což mi oproti současnosti vyhovovalo určitě víc. Ta změna charakteru fóra mi tu přijde asi nejvýraznější. /quote]iwigirl píše:je pravda, že na pauze klesla věková hranice, to je zřejmě nejmarkantnější rozdíl a neovlivní ho nikdo, i když si to mnozí nemyslí
Njn, mladší generace stále víc a víc nachází cestičku k internetu... A sama se omlouvám, že jakožto 14-ti letý fracek zasahuju do diskuzí, který jsou spíš pro dospělé. (Třeba politika )... Chápu, že někdy ty moje nainvní názory jsou trošku... Naivní. Ale zase Pauza je takové fórum, díky kerýmu lze sledovat události obecně ze světa... Politika, ekonomie, věda,... To všechno se i mě hodí, proto sem chodím moc ráda... Prostě je to takový kukátko do světa... Ostatně jako internet obecně...
• Já hlasuju za 2... •„Copywriter je prodavač za psacím strojem.“ – Judith Charles
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků