nokia 5110,3310,3510i,philips530,alcatel756, nokia n-gage,6230i,6630,6233,N73ME,6500slide,N78, 5530xm, 5800xm, C7, lumia 820, LG G Flex2, honor 9, huawei nova 5T, Apple Iphone 15Pro, Google pixel 9Pro..
BTW.. Vzpoměnl jsem si na jeden vtip, který by se mohl hodit...
Víte jak poznáte, že jste závislí na internetu. Když si to uvědomíte, chvíli přemýšlíte... A pak otevřete nové okno prohlížeče, s tím, že přece tam proti tomu něco musí být...
Je to malé, zelené a strašně nebezpečné. Co je to? Žabička s rootovskými právy.
i just done´did´dat! Yo Momma sed dat things ya all da´day´a´loooong! Thingies like "dont stop youngstah" ´n "Ya da best .. naaaaaah ... da best younstah" ....
and God stands by me when im saying dat "Ya love ya all"
Haha. Snad se vám nestýská, darebáci... ... no, jsem se poděla. Prostě jsem se vypařila. Není čas a nálada. A jak už kdysi prohlásil Asspenn, je mnoho rozumnějších způsobů, jak zužitkovat volný čas.
Selhaly-li všechny pokusy, je načase si přečíst návod.
Myslím, že to není jednoznačné. Pokud člověk chodí na fórum týkající se jeho koníčků a zálib, a díky onomu fóru se někam dál dopracovává a získává zkušenosti, pak jsou i dvě tři hodiny (to už je individuální) v pohodě. Pokud ale chodí tlachat na Pauzu apod., je i hodina denně moc .
No a pokud tu hodinu zde vyloženě musí strávit, pak už je to závislost .
Nemám rád angličtinu v podpisech. Nestyďte se za svůj jazyk...