Pauza za zenitem?

Rady, náměty a připomínky k tomuto fóru

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod MgX 18. 11. 2009 21:34

myšpulín nemůžeme přeci někoho kritizovat za to, že zde má větší počet příspěvků ... pakliže jsou k tématu, či se jedná hlavně o příspěvky v rámci Smetiště atp.

Je každého věc, zda bude, či nebude přispívat. Pakliže chybí „serióznější“ přispěvatelé, Ti ostatní jsou více vidět.

Je to o partě lidí, která se zde sejde ... a už to tu bylo několikráte probíráno ... starý časy - Ty naše ... jsou prostě (zatím) pryč. Noví lidé se nově baví - baví se jinak, pokud je to v rámci pravidel, lze něco namítat?
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod MarkFX 18. 11. 2009 21:46

myšpulín píše:Přitom takovej MarkFX kterej byl (je?) expert na to zareagovat na cokoliv mi svým "spamováním" skoro nikdy nevadil..

:love: :love: já si tě snad dám do podpisu vedle majkla :-D

Posledni dobou už tady taky napišu jen pár příspěvků za tyden, je to tady nějaky mrtvy.. :(
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod MarkFX 18. 11. 2009 21:47

ta cristinne by mohla přitáhnout nějaké kamarádky, myslím že ženské to tady rozproudí..

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod myšpulín 18. 11. 2009 21:51

Tak abych pravdu řekl ani nevím jestli někteří dodržují pravidla či ne.
Některé příspěvky a celá témata jsou pro mne prostě nečtitelné, nerozumím jim.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod MgX 18. 11. 2009 21:56

myšpulín píše:Některé příspěvky a celá témata jsou pro mne prostě nečtitelné, nerozumím jim.

Jo moderování - to je řehole :mrgreen: :D
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod MarkFX 18. 11. 2009 22:24

a ti moderátoři, to je taky taková pakáž že? :D :D

né, sranda

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Deleted user 19. 11. 2009 17:22

Já mám rád, když Mark něco řekne. O:-)

Odeslat příspěvekod hobitt 19. 11. 2009 22:53

Majkle, kdy bude zase přechod fóra na silnou mašinku (a navrácení fičur s tím spojených)? :)
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod Sattero 19. 11. 2009 23:26

To není jenom na Pauze, ale i na MM, Živě, Garáži, prostě všude je odliv těch kvalitnějších pisálků a hlavní diskutérů, rádců i dementů, abych to tak řekl... S tím se jaksi moc nedá dělat, snad jen nějaké pluginy a nové funkce do phpBB na propojení s Tweetrem a FB, aby lidé mohli postovat příspěvky s odkazem i na tydle weby. Třeba by to přilákalo nové lidi.

Co sem se registroval (před rokem a něco) to asi po půl roce začlo hodně upadat, pak se to zvetilo při konci školního roku a začátku hl. prázdnin a předtím se to trochu zvetilo okolo Vánoc a hlavně ledna... No co naděláme... (Jinak já sem tzv. "přelétavec" a sem na každém fóru od Pauzy, MM hlavně, až po Živě a Garáž, občas sem dokonce zatrousil i do Zahrady, ale tam sem po diskuzi o velikosti květu pampelišky uznal, že tudy cesta nevede :D )
Sattero
Návštěvník

Odeslat příspěvekod trent 20. 11. 2009 08:21

No ono taky možná závisí, že člověk má jiné zájmy, práci, školu a nemůže/nechce se už věnovat fórům tak jako dříve.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Sattero 20. 11. 2009 08:40

No o to by ani vcelku nešlo. Jen páru lidí opravdu nemá čas se věnovat nadále fóru. Spíš jde o to, že prostě nemají chuť pokračovat...
Sattero
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Deleted user 20. 11. 2009 13:02

hobitt píše:Majkle, kdy bude zase přechod fóra na silnou mašinku (a navrácení fičur s tím spojených)? :)

Nevím, jsem informačně bezprizorný. :-]

Odeslat příspěvekod hobitt 20. 11. 2009 15:10

OK, i tak díky. ;)
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod roxor 9. 12. 2009 13:21

vizitix píše:Zdá se to jenom mně, nebo i někomu dalšímu, že už to není to co bývalo?? Chodím sem sice už jen občas, ale i tak si toho člověk všimne.

Mám taký pocit,že je to syndróm na všetkých diskusných stránkach. Akoby ľudia prestali mať záujem o diskusiu touto formou.
Tuto to ešte ako tak funguje,ale na niektorých diskudiách býva aj jeden príspevok za mesiac :!:
Venujem sa aj diskusiám na konkrétne zamerianie,tam to ešte celkom ide,ale všeobecné fóra prekonávajú momentálne krízu :kuk:
Neberme život príliš vážne ... aj tak to nikto neprežije.
roxor
Nadšenec

Odeslat příspěvekod DevAstor 9. 12. 2009 20:07

Nevím, jak toto, ale ostatní fóra mi připadají dost navštěvovaná. Jestli je tu opravdu menší návštěvnost, tak to možná vážně může být tím, že za Pauzou už přestal stát nějaký silný web.
Toto je můj osobní názor.

(\_/)
    (°.°)           <=(čert s dvouma půllitrama)
   c(”)(”)
DevAstor
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka