od cassies 23. 3. 2010 21:23
1. cca 5 let, lezla jsem pro auticko pod takvou tu mohutnou kovovou houpacku, na ktere se samozrejme nekdo houpal, zvedla jsem se ve chvili, ktera nebyla zrovna vhodna a dostala to do hlavy...pak jen tma
2. Duseni v detstvi, nasi me museli vystrkovat z okna na vzduch, nez prijela sanitka
3. V bazenu pri vzajemnem topeni
4. Kdyz jsem byla na operaci s pretrzenym nervem v ruce...noc pred operaci, na pokoji se staryma babkama, jelikoz uz jsem byla plnoleta. A ony resily to, ze jdou na operaci a co kdyz uz se neproberou atd. Vydeptaly me takovym zpusobem, ze jsem premyslela nad tim, ze obetuju hybnost ruky, jen abych nedostala narkozu.
5. Po rozchodu jsem taky asi dva dny trpela dojmem, ze z toho umru
6. Jela jsem na chatu na slovensko, sjizdela z nadjezdu a najela do protismeru, ptz tam nebyly videt silnicni cary...nevim, jak se mi podarilo uhnout, ale ten okamzik, kdy jsem se divala do oci vydesenemu ridici protijedouciho auta, na to nezapomenu
7. V aute, kdy mi nedal nakladak prednost, kdyz vyjizdel z vedlejsi silnice. Taky nevim, jak se mi podarilo vyhodnotit, ze pokud budu brzdit a neslapnu na plny plyn, tak v sobe skoncime...tehdy jsem jela s tatkou ve favoritu = kovova rakev.
8. Bezela jsem po louce s pritelem, potme jsme davali zavod ve sprintu. Zakopla jsem o neco a mlaskla sebou na zem... kdyz me prisel zvednout, tak zjistil, ze cca metr prede mnou je hoodne hluboka dira.
9. Letosni zimu mi tesne za zady spadla kupa ledu-snehu ze strechy, to by moje pater asi tezce rozdychala.