od sioga 24. 12. 2010 16:30
no nevim jestli to bylo blizke astralnimu cestovani, ale neco se stalo, protoze to byl dost pamatovatelny zazitek, no posnazim se popsat, lezel jsem rano, v posteli,a tak jsem na pul bdel, nevstaval jsem ale vnimal jsem zvuky okolo, a tak nejak se mi to splynulo, na pul sneni na pul realita, a to prostredi jsem si do vytvoril k tem zvukum, jako bych byl primo pri tom deji, a nejak jsem nekomu radil venku, vedle naseho baraku, jak docilit astralniho cestovani, a nekdo neco jako mala bytost promenlive v prostredi radila zas mne, a jak jsem rekl, ze to se ti asi nepovede protoze ja se o to pokousim uz dlouho mne ...a chtel jsem dorict "nepovedlo" a najednou, mne jako bych pocitil ani na vterinu elektricky sok/kratke bodnuti jehel na kazdou mou bunku kuze, a videl jsem z bodu C (na ulici) v bodu B (nad barakem) sve jakoby sve astralni telo spis vznasejici stin a najednou jsem se ocitl v bodu A, a probudil jsem se s hruzou a chladnym potem, ale zaroven jsem byl i rad, ze se mi asi neco povedlo i kdyz tak trochu nevedome.
no sice nerikam ze to byl muj prvni mimotelesny zazitek ale poprve je to nekdy se clovek muze citit desne, ale to kdyz clovek poprve vstoupi do vody kdy nesahne na dno, taky vydesi ale pak nauci drzet hlavu nad vodou, ci poprve sedne za volant atd...
no tak uvidime, jestli do te doby nez budu porad mezi ctyrma stenama jeste se mi neco povede/stane, ale ted trochu vidim jinak svet, tedka jsem byl jako brouk v hlinikove plechovce kde byla tma ale po tom, jako brouk v sice taky omezen na prostor ale v pruhledne sklenici.
tady nechatuji, jelikoz mi na pauze predschvaluji prispevky lini moderatori s nekolikadennim zpozdenim.