Proti tetování nic nemám.Je to každého jeho soukromá věc,ale na druhou stranu dokážete si představit třeba chirurga potetováného od hlavy až k patám Jak jste na tom s obrázky na těle ?Já v tom teda nejedu. http://img307.imageshack.us/my.php?image=tetovn3uo.jpg
1.CPU AMD Athlon 64 3700+ ,Gigabyte GA-K8N Ultra-9,Gigabyte GF9600GT Case Gigabyte AURORA ,Seagate 80+500GB ,LCD monitor LG L245WP-BN, 24" 1920x1200 full HDMI,Creative SOUND BLASTER AUDIGY 2 ZS,Logitech Z-2300 2.1 200W RMS, THX, DVD±R LG GSA
ja si chci udelat malou kerku na rameno .. neco jako "I LOVE MY MOTHER"
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
klidne bych se tetovat nechal, ale nevim co bych si na sebe dal. melo by to byt neco co me bude vyjadrovat celej zivot. zatim jsem nic takovyho nenasel.
ja si pamatuju kdyz mi na stavbe ukazoval jeden rusak svoje kerky ... na ruce mel vytetovany tri pismena a znamenaly "miluj svou zem, svou matku a sveho otce" ... a pak mel takovy carky na ruce - to je kolik let sedi ...
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !