Nevi nekdo, jak se vytahuje kliste z p.r.d.e.l.e? Myslim to vazne, proto prosim vazny odpovedi!
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit? ---- You are an inspiration for a birth control...
Jeffe: nevim co to napichlo, ani nevim jestli to je kliste, ale budu predpokladat ze jo
Je fajn ze se vytahuje jako jinde, ale dat se na balet jenom proto, abych se na to moh podivat nehodlam
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit? ---- You are an inspiration for a birth control...
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost...
Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne.. Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zase něco říct, ale on zase něco řekne.
Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne.. Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zase něco říct, ale on zase něco řekne.
nebo právě kvuli klíštěti žádná erekce, stopoří se klíšták