Leda, že by se Ti podařilo ssehnat ještě měsíční nebo čtvrtletní kupón... Ne ten s klouzavým datem, ale ty klasický... Je otázka, jestli u těch klouzavejch nemaj v databázi i čas, kterej by pak zkontrolovali...
Koby: tak tohle jsem na revizora cca pred dvema lety taky zkousela , jako, ze jsem si zapomnela litacku doma a on mi rekl, ze pri predlozeni to budu mit za padesat...taky me hned napadlo, ze si pujdu ten den litacku koupit, ale fakt to nejde, protoze oni to kontroluji podle datumu a casu...navic by jim to urco bylo podezrele
A jednoho teplého červnového dne se narodila Noovo:))
Love is a Losing Game
VENUS=Noovo
BYLO TO SILNĚJŠÍ NEŽ JÁ...Valmont (a já to také ráda používám:))
jedině si pujčit od kámoša ten kupon ktery už má třeba měsíc... Ale tam jsou vlastně čísla, takže se to nedá vyměnit.. Aspon v holomócu
Dobře to mojí podhycené ti revizoři
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost...
Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne.. Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zase něco říct, ale on zase něco řekne.
Houbeles nevěř jim. Sám jsem byl jednou chycen. Vytáhl jsem průkazku, ale nový kupón tam nebyl (asi čtvrtý den v měsíci). Jelikož starý vyhazuji jen když si vzpomenu, měl jsem jich tam celkem dost a revizor mi sám od sebe dal za to radu, ať si jdu hned koupit kupón. Ještě mi přidal pár minut. Bába mi tam samozřejmě vrazila razítko, ale na centrále mi to vzali. Sice blbě koukali, ale platil jsem jen 50kč. Pak jsem se o to trochu poptal. Razítka začnou dávat až od prvního. Ale někdo může mít štěstí (nebo bábu přemluví) a razítko nedostat ani později. Záleží jen na bábě u okýnka.
neivm jak je to u vas, u nas jednou kdosi jel, byl chycen. rekl ze akorat listek nemuze najit, nakonec jim na DP prinesl listek od ridice co si pucil od kamose kde je taky cas a autobus a vsecko...
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit? ---- You are an inspiration for a birth control...
MgX: jestli dobre chapu, tak ma zaplatit 700 ale kdyz by se mu podarilo sehnat litacku, mel by to za 50
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit? ---- You are an inspiration for a birth control...
mgx: mám zaplatit 700,- ale jo, já to samozřejmě zaplatim, jenom by mě zajímali zda je nějaká díra, kterou využít... asi neni:) měl jsem říct, že nic nemám ,nedám, jedu dál, utíkat atd.. ale na to nemám žaludek ,