Pišu pozde ale nekomu treba pomuze.
Já si koupil za 1.500 kc minipracku Clatronic MWA 3101 u nakupni-dum.cz, ted uz se nabizi model
MWA 9481 CB za stejne penize. Mám ji 1,5 roku, peru kazdy tyden hlavne tricka a ponozky, pak pravidelne obcas i kalhoty a mikiny. Pere skvele (obvykle peru na 3x po 10 min, poprve s praskem (v prip. potreby dele nez 10 min.) pak 2x proplachnout jen vodou), pohodlna obsluha (ale musi byt v dosahu plnici hadice kohoutek s teplou a studenou vodou a kam vypoustet vodu v dosahu).
Poruchy:
- nejdriv mi dole popraskala vypousteci hadice takze zacala trochu tect tak jsem to opravil a postavil ji rovnou do sprchoveho koutu kam rovnou vypoustim vodu
- opotreboval se klinovy remen asi po roce (delal dost velky ramus jak nesedel na kolech). Novy jsem koupil cca. za 150 kc (NOLT S.R.O. - ŘEMENY A ŘEMENICE, Průběžná 7, Praha 10, 602 225 671)
- ocevidne prave kvuli trochu sirsimu remenu mi ted nedavno prasklo hnaci kolecko od motoru coz budu ted resit, jinak porad pere a jsem rozhodne spokojen, ono ani neni skoda si koupit novou za 1.500 a srarou mit na nahradni dily...
Pak se nabizi velmi podobna Domo-Bielmeier MW 300 a podle parametru i trochu lepsi za podobne penize.
Jeste jsem nasel poradnou minipracku Romo EURONOVA 1000 i s odstredenim ale ta uz je pres 10.000 kc draha
Z TV Products rozhodne bych nic nebral, nebo v tom mixeru prat maximalne jen ponozky a pradlo.
Jestli žít tak dobře.