16h = 4h...jednoduché. Vteřiny to nebere to je jesné. Možné když se zmáčkne tlačítko tak tam bude počítač sekund, nevím. A s tím napájení taky nevím ale svítit furt to nebude.
eRiper píše:Momentálně nenosím ale tyhle mě zaujaly. lURL=http://imageshack.us][/URL]
spoluzak ma podobny
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit? ---- You are an inspiration for a birth control...
od okoli clovek slysi asi tohle: "co to ma za picovinu na ruce...."
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit? ---- You are an inspiration for a birth control...
Ode dneška jsem šťastným majitelem. Původně jsem chtěl s černým ciferníkem, ale koupili mi tyhle. Ve skutečnosti je ta modrá velmi tmavě modrá takže to vypadá líp než na obrázku.
Digitálky mi na ruku nesmí. To je dobré tak pro děcka do mateřské. Já nosím stříbrné kulaté ručičkové hodinky. Jsou tikací a dobíjejí se pohybem ruky. Značka Quartz. Dostal jsem je na narozky před 11 roky.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...