Noovo píše:Dave: pockej si do 18cti...zatim muzes stridat levacku a pravacku
LOL, proč bych se po tobě opičil

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
Noovo píše:Dave: pockej si do 18cti...zatim muzes stridat levacku a pravacku
Hele řeknu ti to takhle a slušně > Si blbec...DaveMC píše:chemistry píše:a taký polibek by zatím nestačil ty kanče?![]()
/quote]
Bude mi 16, chápeš? Stačí, ale dlouho asi nebude...e/quote]
LukasKoudak píše:Hele řeknu ti to takhle a slušně > Si blbec...
Tohle je ta největší kravina co sem slyšel.. Jak stačit nebude? To sní budeš chodit jen proto, aby si mohl machrovat před spolužákama... Joo tu sem vylízal, ona mi ho pápla? Se prober sakra!/quote]
Zavidis mu?LukasKoudak píše:DaveMC píše:chemistry píše:a taký polibek by zatím nestačil ty kanče?![]()
/quote]
Bude mi 16, chápeš? Stačí, ale dlouho asi nebude...e/quote]Hele řeknu ti to takhle a slušně > Si blbec...
Tohle je ta největší kravina co sem slyšel.. Jak stačit nebude? To sní budeš chodit jen proto, aby si mohl machrovat před spolužákama... Joo tu sem vylízal, ona mi ho pápla? Se prober sakra!/quote]
Jeffe píše:LukasKoudak píše:DaveMC píše:chemistry píše:a taký polibek by zatím nestačil ty kanče?![]()
/quote]
Bude mi 16, chápeš? Stačí, ale dlouho asi nebude...e/quote]Hele řeknu ti to takhle a slušně > Si blbec...
Tohle je ta největší kravina co sem slyšel.. Jak stačit nebude? To sní budeš chodit jen proto, aby si mohl machrovat před spolužákama... Joo tu sem vylízal, ona mi ho pápla? Se prober sakra!/quote]Zavidis mu?
To mas asi pravdusuk píše:on zavidi ty slecne
Koudaku styd se!SuperhollymaN píše:potrefená husa se vždycky ozve-/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků