od Heady569 17. 3. 2008 18:49
já bych ženu uhodil, ale ne způsobem jako zmlátil nebo ji praštil protože sem se naštval, ale několikrát se mi stalo že se žena dostane do stavu, kdy prostě vypne všechno vnímání a začne zběsile šílet, nemusí to být ani hádkou, jen prostě třeba kombinace alkoholu, špatný nálady, stresu a miniaturního podnětu.. v takovou chvíli sou slova k ničemu, a jediná věc co pomůže je právě taková studená sprcha v podobě facky, každopádně ne žádná bomba, jen takový proplesknutí.. pomáhá to.. proto neříkám věci typu "nikdy bych ženu neuhodil" protože to není pravda.. může se naskytnout plno situací při kterých je facka nutná...
stejně tak jako případy provokace, ať už mezi sourozenci nebo zběsilými puberťačkamy co si potřebují zvednout sebevědomí urážením a psychickou šikanou ostatních lidí, a jen tak z hecu příjdou, a melou a melou a melou a melou a na každý vaše upozornění, později křik a výhružky ještě ty sra*ky stupňují, už vám nezbývá nic jiného než ji natáhnout..
takže takhle asi: jsem docela těžkej cholerik, ale i tak můžu říct že bych ženu nejspíš nikdy opravdu nezbil... neříkám že se mi v záchvatu vzteku nezatmí před očima a jednu někdy nějaké nevlepím, ale každopádně bych se po tom tak rychle probudil že bych nebyl schopnej v tom pokračovat
usměrnit když je to potřeba ano
zbít jak to praktikují svinští partneři, ne....
D3vilR4ge