Skoro o 2 roky starší holka

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Trejvis 17. 6. 2014 00:08

Zdarec,

před pár dny byla u nás zábava a já zrovna šel na záchod a když jsem šel zpátky k pódiu, zavolala na mě nějaká holka "ahoj". Tak jsem se otočil a chvíli jsem koukal. Šel jsem blíž a zjistil jsem, že je to jedna holka ze třeťáku a že mě zná, ale neví jak se jmenuju a ptala se mě na jméno. Pak říkala, že jsem jí přál na facebooku a nenapsal jsem tam smajlík, tak povídám, že jí ho napíšu (to jsem později udělal). Moc jsme toho teda nenakecali a pak už chtěla jít pařit k pódiu. Šla tam za její partou kamarádů a já pařil opodál. Později, když už koncert zkončil jsem si šel ještě na jedno a schválně jsem prošel kolem ní. Samosřejmě me viděla a trochu se pousmála, ale neřekl bych, že to bylo v důsledku debaty jejích kamarádů a kamarádek či spolužáků okolo.No když jsem přišel ráno domů tak mi napsala, že jsem hodnej kluk! :) Pak jsem se jí odpolko zeptal jestli věděla že jsem to včera byl já, na koho u záchodů volala. Odpověděla, že věděla akorád si nemohla vzpomenout na jméno. Jak jsem řekl, je z třeťáku a nedávno jí bylo 18. Mě je 16 a půl. Má takovýho kámoše, kterej je o něco málo přes půl roku mladší a pak ještě kamarádila a chodila ven s mým bývalým spolužákem. Usoudil bych, že je tedy na mladší... Jakej je váš názor na věc? Trochu spolu na fb chatujem no a neodsekává (náznak toho, že by se nechtěla bavit) a píše dlouhý věty a smajlíky, takže si asi chatuje se mnou ráda. Zrovna dělala řidičák a tak jsem jí napsal, že si zatím musím vystačit s parkováním našeho auta do garáže (docela slušnej job na 16 kluka, protože žádnej z mých spolužáků a mladších kámošů pod 18 to nedělá). No a na to mi napsala: "Nojo, jseš ještě maličkej." Odpověděl jsem: "Maličkej? Vždyť jsem o hlavu a něco vyšší, než ty :P." "Jo. :D Myslela jsem to tim věkem :D. " Takže myslíte, že ten věk bude vadit? Já si myslím, že jsem udělal celkem dobrej dojem u toho úplně prvního rozhovoru. Jako znám jí ze školy, ale nikdy jsme se nebavili. Působil jsem celkem střízlivě, protože jsem měl v sobě jen dvě piva. No a vysokej jsem fakt dost. Asi 184, což je asi nadprůměr, rekl bych. Jaký máte na tohle názor? Zanedlouho je zase v okolí zábava a ona tam určo půjde. Jak poznám jestli má o mě zájem? Nejsem si jistý, zda jo.
Naposledy upravil Trejvis dne 17. 6. 2014 22:11, celkově upraveno 1
Trejvis
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Slonik 17. 6. 2014 13:48

Trejvis píše:... Pak říkala, že jsem jí přál na facebooku a nenapsal jsem tam smajlík, tak povídám, že jí ho napíšu (to jsem později udělal)....

Tak to si buď budete rozumět, nebo jsi to podělal. To že nepíšeš smajlíky mohl být kompliment, i když kdo ví.

Jinak ten příběh z chodbičky u záchodů moc nechápu. Jinak nevím co je za naznačený problém s tím věkem - necelé dva roky znamená vrstevník, i když si v restauraci může dát sklenku vína jen ona. Hodně štěstí.
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod martinsip 17. 6. 2014 16:06

Takový hezký starosti.... :love:
Peugeot 308SW 1,6HDi 2010, Fiat Marea Weekend 1,9JTD 2003
Honor magic5 Pro
martinsip
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Trejvis 17. 6. 2014 17:38

Nene bylo to pódium venku a záchody jsou v podstatě něco jako domeček o jedné místnosti o velikosti menšího pokoje a k němu vedla taková cestička mezi vysokou trávou za pódiem. Tady mě oslovila (a to jsem byl otočený zády a teď nevím jestli jsem k ní šel automaticky i když jsem jí v té tmě a celkem z dálky hned nepoznal no a nebo mi řekla ať k ní a její spolužačce jdu teď nevím. Pak se mě začala vyptávat na jméno). Akorád nevím, co teď. Naposledy jsem jí napsal na facebook jako odpověď na to co napsala ona a na facebooku se mi zobrazí, zda si to přečetla. Bohužel si to ještě nepřečetla a teď neodepisuje. Nevím jestli má/nemá čas, nebo se učí, nebo nevím ale každopádně si nejsem jistý, co bych měl teď dělat. Měl bych jí něco napsat, nebo ještě počkat?
Trejvis
Návštěvník

Odeslat příspěvekod icotech852 17. 6. 2014 18:40

vidno že si sa trochu namotal,ale to nie je tvoja chyba - začala ona a pomotala ti hlavu.Osobne by som si dal na typ ženskej ktora chodí s inými a oslovuje iných dával pozor.Máš 16 a ona 18,podceňuje ta rečami...spýtal by som sa jej o čo jej ide.Si mladý,moze ta rychlo oblbnut a mozes sa rychlo sklamať
forsaken...
icotech852
Přeborník

Odeslat příspěvekod Trejvis 17. 6. 2014 18:54

Ptal jsem se jí, jestli věděla, že jsem to já a nebo jestli prostě řekla ahoj náhodnému kolemjdoucímu. Napsala, že mě zná a že si akorád nemohla vzpomenout na jméno. No občas jí vídám na škole tak je to možný, že mě zná :). Pak když jsem byl u ní tak se ptala jestli jsem jel na sportovní kurz a já, že ne, protože to jezdí starší ročníky. Ještě napsala, že neznámý lidi vůbec takhle nezdraví.
Trejvis
Návštěvník

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 17. 6. 2014 19:51

Taková osmnáctka taky ještě ani neví, co chce. Klidně do toho jdi, ale nečekej od toho pro jistotu moc, abys nebyl zklamaný.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Trejvis 17. 6. 2014 20:19

Jak poznám, že o mě má zájem? :-| :hm :nenapadne
Trejvis
Návštěvník

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 18. 6. 2014 08:58

Pokud to nepoznáš ty, tak tady už tuplem nikdo. Bravo už nevychází, že bys napsal pro fundovanou radu tam?
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Jack111 18. 6. 2014 13:32

Trejvis: Jak si mohla nevzpomenout na jméno, když jste se předtím nebavili? Nosíte ve škole jmenovky nebo jak přišla k tvýmu jménu? :hm
Jack111
Přeborník

Odeslat příspěvekod Trejvis 18. 6. 2014 18:51

Měl jsem jí asi půl roku v přátelích na facebooku a pak jsem jí začátkem měsíce přál k narozeninám. Jinak jsem se jí nevšímal, dokud nebyla tady a ten její projev v rozhovoru mě ohromil :)
Trejvis
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Slonik 19. 6. 2014 13:38

Hele, v pěti postech jsi 4x použil slovo "facebook". Jsem možná staromódní (a věkem na to mám už maličko nárok), ale podle mě takhle moc uspět nemůžeš. Žádná sociální síť nemůže nahradit osobní setkání, žádný debilní smajlík nemůže ukázat drobnou mimiku v tváři plynoucí z aktuálních (po)citů.
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod Jack111 19. 6. 2014 14:17

Takovej film Her se mi docela zamlouval. Jenom ten sex bude trochu problem, ale vyvoj je i tu, tak treba nekdy... :-P
Jack111
Přeborník

Odeslat příspěvekod Trejvis 19. 6. 2014 15:04

Moc se neznáme (jako osobně a tak). Zatím si spolu píšeme. Nevím jestli teď nějak reaguju přehnaně na každou blbost ale přijde mi, že je na chatu výřečnější, než ostatní. Taky to může být povahou. Já jsem taky výřečný, ale když mi kdysi psalo pár holek, který se mi nelíbily a psaly ahoj jak se máš tak jsem jenom napsal dobře a to bylo všechno. No teď je o výkendu vlastně v pátek už jsou slavnosti ve městě a ona tam nejšpíš půjde. V pátek tam hraju a pak je v sobotu taky jedna akcička a snad tam půjde psala... Takže se tam snad sejdeme :)
Trejvis
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Slonik 20. 6. 2014 07:58

Jsi výřečný nebo výpisný? Hele, při komunikaci po chatu umí 2 z tří lidí cokoliv - klidně přeskakovat od háčkování, přes míchání drinků až po makromolekulární chemii. A pokud mohu doporučit, tak si zjisti, jestli děvče náhodou nesoutěží v olympiádě z českého jazyka. Pokud ano, tak jí radši nepiš ...
Slonik
Expert

Další stránka