Zdarec,
před pár dny byla u nás zábava a já zrovna šel na záchod a když jsem šel zpátky k pódiu, zavolala na mě nějaká holka "ahoj". Tak jsem se otočil a chvíli jsem koukal. Šel jsem blíž a zjistil jsem, že je to jedna holka ze třeťáku a že mě zná, ale neví jak se jmenuju a ptala se mě na jméno. Pak říkala, že jsem jí přál na facebooku a nenapsal jsem tam smajlík, tak povídám, že jí ho napíšu (to jsem později udělal). Moc jsme toho teda nenakecali a pak už chtěla jít pařit k pódiu. Šla tam za její partou kamarádů a já pařil opodál. Později, když už koncert zkončil jsem si šel ještě na jedno a schválně jsem prošel kolem ní. Samosřejmě me viděla a trochu se pousmála, ale neřekl bych, že to bylo v důsledku debaty jejích kamarádů a kamarádek či spolužáků okolo.No když jsem přišel ráno domů tak mi napsala, že jsem hodnej kluk!

Pak jsem se jí odpolko zeptal jestli věděla že jsem to včera byl já, na koho u záchodů volala. Odpověděla, že věděla akorád si nemohla vzpomenout na jméno. Jak jsem řekl, je z třeťáku a nedávno jí bylo 18. Mě je 16 a půl. Má takovýho kámoše, kterej je o něco málo přes půl roku mladší a pak ještě kamarádila a chodila ven s mým bývalým spolužákem. Usoudil bych, že je tedy na mladší... Jakej je váš názor na věc? Trochu spolu na fb chatujem no a neodsekává (náznak toho, že by se nechtěla bavit) a píše dlouhý věty a smajlíky, takže si asi chatuje se mnou ráda. Zrovna dělala řidičák a tak jsem jí napsal, že si zatím musím vystačit s parkováním našeho auta do garáže (docela slušnej job na 16 kluka, protože žádnej z mých spolužáků a mladších kámošů pod 18 to nedělá). No a na to mi napsala: "Nojo, jseš ještě maličkej." Odpověděl jsem: "Maličkej? Vždyť jsem o hlavu a něco vyšší, než ty

." "Jo.

Myslela jsem to tim věkem

. " Takže myslíte, že ten věk bude vadit? Já si myslím, že jsem udělal celkem dobrej dojem u toho úplně prvního rozhovoru. Jako znám jí ze školy, ale nikdy jsme se nebavili. Působil jsem celkem střízlivě, protože jsem měl v sobě jen dvě piva. No a vysokej jsem fakt dost. Asi 184, což je asi nadprůměr, rekl bych. Jaký máte na tohle názor? Zanedlouho je zase v okolí zábava a ona tam určo půjde. Jak poznám jestli má o mě zájem? Nejsem si jistý, zda jo.