Je mi 14, takže do téhlé tématiky mám co mluvit... ale zase se nemůžu prokecnou, muj otec je tu raky reglej

... nevadí... řeknu co vim!
Já jsem kouřit zkusila. S jednou "kámoškou" jsme chodili za popelnice kouřit a fungovalo to stylem - jednou přinesu já, jednou ona. Šlo to takhle cca 3 týdny, nebo spíš i 2, já jsem je brala mámě, protože ona kouřila taky. Její matka taky kouřila, takže zdroj byl jasnej. Já to pak řekla mámě a ta mi řekla: ,,dělej si co chceš, já taky kouřím, takže vymlouvat ti to já nemůžu. A navíc - život si s tim zničíš ty...". Pak jsem přestala.
Ale to taky jednou, jeden "kámoš" chtěl cigarety a jelikož máme kouřit přestávala, tak jsem mu vzala

a teď? matka se odstěhovala a táta nekouří, takže já mám štěstí - nemá mě kdo pokoušet, nemam proč to dělat (ikdyž - ten nikotin vám totiž tak oblbne mozek, že se pak máte "skvěle") a "kamarádi" mají smůlu...
Ale to všechno se stalo asi... cca 3 roky dozadu. V 9. třídě to navíc hlídaj a když na to přijde, dělají testy na nikotin, takže už určitě koučit nebudu. Prů**r takových bombastických rozměrů mít nemusim.
... Cigarety jsem si nikdy nekupovala, ale kdybych chtěla, vím kam jít. Mámě jsem kupovala v jedný naší trafice a ta prodavačka veděla, že mě to dát může... tak by mi dala i teď, když to nemam pro matku. Ale chuť na gigaretu nemam, pokušení žádný, takže to nebudu dělat... nemám důvod.
Toť tedy něco málo praktik, jak získat cigarety... snad to někdo nevezme jako návod