V devíti letech? No to se nedivím, že se ti pak vypěstovala taková závislost...kterou jsi měl

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
Najja píše:V 9. třídě to navíc hlídaj a když na to přijde, dělají testy na nikotin, takže už určitě koučit nebudu. Prů**r takových bombastických rozměrů mít nemusim.m/quote]
AZOR píše:Bylo mi 14 a mohl jsem se přetrhnout, abych dostal Markétu, ale když někdo dokončuje vejšku a má 36ti letého chlapao/quote]Hups, nedokážu si ani představit... Co vůbec ona na to?
oquote="AZOR"]Se*e mi dělení podle věku (ano zakomplexovanej) - ale cigarety,sport,alkohol,drogy to všechno by měla bejt starsto toho člověka od věku kdy bude chápat co je to rakovina apod.i/quote]Právě ses sám popřel... Nejdřív ti vadí dělení podle věku, vzápětí o věku opět mluvíš. A kdy to tedy podle tebe je? A jak bys to zanesl do právního řádu, aby to bylo kontrolovatelné a zároveň spravedlivé?
zquote="AZOR"]Vždy mi s* když jsem jako malej nemohl nic, ani volit - tak jsem si protestně byl jednou odvolit v 18ti, vyškrtal tam ty nejkratší a nejhzčí jména...j/quote]
tak za tohle bych ti dal sedum a pulku i s trema hvezdickama...1NF1N1TY píše:hej mamy, dostal jsem petku...
L.O.T.G. píše:Najja píše:V 9. třídě to navíc hlídaj a když na to přijde, dělají testy na nikotin, takže už určitě koučit nebudu. Prů**r takových bombastických rozměrů mít nemusim.m/quote]
COŽE???To jako prostě dojde někdo do školy dělat testy na nikotin? Jak se to provádí? Nestačilo by třeba říct, že odmítám ten test udělat?n/quote]No jako nevím jak se dělají, ale co vím, tak se říká, že vše (drogy, nikotin) poznáš z DNA z kořene vlasu. Je to místo, kde se vstřebávají nejdéle, ale minulý rok testy prováděli, jelikož škole bylo nahlášeno, že pár deváťáků kouřilo na autobusový zastávce...
Ale jen říkám, co jsem slyšela (a viděla - policajti v ředitelně)... Co se doopravdy dělo nevím...
quote]Nestačilo by třeba říct, že odmítám ten test udělat?u/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků