k.ro píše:já hulím studuju vš a sem dost v pohodě/quote]
Jo, jen do kedy...

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
k.ro píše:já hulím studuju vš a sem dost v pohodě/quote]
cinan píše:Fajcit marisku? Nikdy. Mali by prisne(-jsie) trestat uzivanie travy. Mozno to nie je silna droga, ale je to drogaA aj to fajcenie (cigariet) by mali viac obmedzovat. Sice sa to obmedzuje, ale trva to velmi dlho. Jednak to ide do penazi, a zbytocne sa kazi zdravie. Takze zatial som nenasiel ziadny pozitivny vyznam fajcenia travy, alebo cigariet. Ak napisete co len jeden pozitivny vyznam, tak prehodnotim svoj nazor
jannnn: tak tak, radsej pivo
cinan píše:Fajcit marisku? Nikdy. Mali by prisne(-jsie) trestat uzivanie travy. Mozno to nie je silna droga, ale je to drogaA aj to fajcenie (cigariet) by mali viac obmedzovat. Sice sa to obmedzuje, ale trva to velmi dlho. Jednak to ide do penazi, a zbytocne sa kazi zdravie. Takze zatial som nenasiel ziadny pozitivny vyznam fajcenia travy, alebo cigariet. Ak napisete co len jeden pozitivny vyznam, tak prehodnotim svoj nazor
to je mi ale teorie. tak proc pak stat nelegalizuje veskere drogy a nenasadi na ne nejakou obrovskou spotrební dan? To by panecku vydelaval!Skijumper píše:se alkohol bere jako tvrdá droga,a legální je jenom protože z toho má stát obrovské prachy stejně jako cigarety...a/quote]
Negat píše:Taky semtam hulím:)na vyšce se hulí dobře:)"Dovedeš jezdit bez sedla, pane?"
"Dnes v noci třeba i bez koně..."
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků