Jak to tak čtu tak u těch němců je to dáno z historického hlediska. A taky tím že ve většině válečných filmů a taky počítačových hrách jsou němci nepřátelé.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.
Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.
mám rád všechny národy na světě.. nesoudím lidi podle národnosti.. ani obecně... ale kdybych měl vybrat několik národů, tak nemám rad američany, slováky, bývalé jugoslávské státy prostě státy, kde bují nacionalismus.
Nemam rad ty, co hodnoti ostatni podle narodnosti. Mam par kamaradu mez Americany, Araby, Nemci a vsichni jsou fajn lidi. Vsechno je o lidech, ne o narodnosti.
Maximalne muzu rict, ze jsou mi blizci Slovaci a to stylem uvazovani, ktery maji podobny jako my. Mam hodne Slovenskych kamaradu a nedam na ne dopustit
Bungo
Excuse me, is this the Society for Asking Stupid Questions ?
koukam, ze plakatovy antiamerikanismus je posledni dobou v mode : )) Za sebe muzu rict, ze z narodu jsou mi nejvic sympaticti americani, jeste vic nez cesi. Naopak nesnasim vsechny pseudohumanisty a pacifisty bez ohledu na statni prislusnost.