od seterwohipikule 19. 3. 2013 22:18
Co mám vidět? Co máš na mysli?
Ne, nemusím, dělám to samozřejmě dobrovolně, bez nátlaku. A ta tvá hodnotná témata a ty příspěvky.. Jak na tebe asi reagovat. Když to tu chceš trochu pozvnést vymyšlenýma problémama, rád tě v tom podpořím. V otázce, jak se kvalitně defekovat ti asi moc neporadím, jde mi to samo, pokud jsem na návštěvě, pokud jsem v práci, prostě "normálně". To, že tobě nejde e-e na návštěvě bude asi psychický problém. Nemáš nějaký traumatický zážitek, který se týká vyprazdňování například z dětství? Pokakaná maminka/tatínek při chování? Zaneřáděný kočárek v MHD? Myslím nějaký obvzlášť hustý, hutný příběh na který ses upnul a teď máš trauma? Strach? Špatné vzpomínky, které zkrátka zpomalují pohyb hmoty jedním a správným směrem? Jak jsem již psal, vláknina by měla v tomto pohybu pomoci. Možná potom různé sedací pohyby, ale ty nejsou moc vhodné na návštěvě, hrozí ti nehoda zaneřádění například koberce. Možná by ti potom pomohl tvůj lékárník vhodnými přípravky, ale těžko potom odhadnout čas, kdy to přijde.
Pokud to je tím dětstvím, nic si z toho nedělej, nejsi zdaleka jediný, komu se stala nepříjemná nehoda v pokročilejším věku. Ve věku batolete se to nepočítá, ale pokud ses vyprazdňoval, kde se ti zlíbilo ještě v deseti letech, například na truc do květináče, chápu, že tu mohl vzniknout určitý problém.
Bablbam.