Na prodloužený víken 5-9. 7. jsme bez dvou stávajících dětí... Máme šanci po dlouhé době vyrazit jen spolu (když nepočítám mrně v pupku ).
Jedem autem, pokud možno ne po hrbaté silnici (takže asi nikam ). Dojezdová doba do Brna max. v jednotkách hodin (3-4). Manželce se asi nebude moc chtít do vody, i když po konzultaci s gynekologem by neměl být problém.
Vůbec mě nenapadá nic.......
Po asi milionu let změna značky - po Italovi mám Žabožrouta vyrobenýho ve Španělsku převlečenýho za Japonce. Globalizace vpirjód.
Na pohledu na jednu stranu nejlepší nápad, na stranu druhou potřebujem oba dva aspoň na ty tři dny vypadnout z domu.....Od práce, od domácích prací od ..... nebo se vzájemně sežerem...
Po asi milionu let změna značky - po Italovi mám Žabožrouta vyrobenýho ve Španělsku převlečenýho za Japonce. Globalizace vpirjód.
Ne to ma jeste cas (aspoň doufám). Jinak jsme nakonec jeli k Balatonu, bylo to v pohode co se pupku týče a super co se týče pohody a vzájemné atmosféry....
No, chtěl bych vědět, jak bys u Balatonu hledal porodnici. Ano, v době internetu se dá odrodit i s mobilním rádcem ve founu ... pokud jde vše standardně
To by rodila s tlumočníkem? Mě stačilo se motat celou noc kolem Kestheli. Nikdo (policajti, benzinky) neuměli jinak než maďarsky.
Felicia 1,6 kombi LPG -> Octavia II 1,9 TDI kombi Časy se mění : praskají řetězy místo řemenů a lehčí je nastartovat nafťák v mrazu než zahřátý po jízdě
Felicia 1,6 kombi LPG -> Octavia II 1,9 TDI kombi Časy se mění : praskají řetězy místo řemenů a lehčí je nastartovat nafťák v mrazu než zahřátý po jízdě