Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
a proc by to nemelo byt jednotne? za par let az se budu hlasit do prace bude po me nejakej moula, který ma koupenou maturitu na soukrome podnitelske štěkat, že má maturitu stejně jako já a uz se srovnávat chtít bude....sem student z průměrné moravské školy a dal sem cvičnou maturu levou zadní....a všichni mí spolužáci taky.....a to sme se na to nijak nepřipravovali.....masterwoda píše:Jsem ve stejné situaci jako johnnym (bodejť by ne, když jsme spolužáci), tedy státní maturita na krku (teda prý se to teď nějak posunulo, ale nevím jak, no ale to pro mě není tak podstatné). Pro státní maturitu nejsem ani náhodou - proces odmaturování se tím zbytečně zkomplikuje, brutálně protáhne a pro dost lidí z "nižších" škol nejspíše stíží. Nechápu, jak může někdo chtít zavést jednotnou normu pro tak různorodé školy. Možná někdy do budoucna to možné je, ale k tomu, abych souhlasil se státní maturitou (budu s ní nesouhlasit i když se mi vyhne) by byla potřeba nějaká pořádná reforma školství, která to naše školství posune někam úplně jinam, než je teď. /quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků