Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
mbing píše:projekty se dělají do půlnoci.-/quote]
mole píše:pche... kdyby jen do půlnoci/quote]
Mawe47 píše:A nevite treba, jak je to na VSB? sem slysela, ze je to lehci nez VUT treba, tak si rikam, vzhledem k mym studijnim vysledkum, jestli bych nezmenila skolu:)
Gumak píše:To je zajimavy, ja jsem projekty nikdy do pulnoci popr. do rana neresil. Jak je to mozny? Treba to bylo tim, ze jsem projekty neresil den pred odevzdanim, ale s predstihem (a nutno podotknout, ze ne sam, ale s kolegy - vic hlav vic vi a prace rychleji ubiha).
MarkFX píše:Taky si právě asi budu podávat přihlášky na tyto dvě školy... tak uvítám nějaké ty kecy, zkušenosti...k/quote]
mole píše:já jsem dělal a udělal příjmačny jak na VUT, tak VSB a nakonec jsem si řekl... když už, tak ať...t/quote]
Mawe47 píše:mole : to je ta vsb tak desna?
MarkFX píše:Tek kdes teda skončil?? /quote]
Tak to si asi nedělal prémie jako jáGumak píše:To je zajimavy, ja jsem projekty nikdy do pulnoci popr. do rana neresil. Jak je to mozny? Treba to bylo tim, ze jsem projekty neresil den pred odevzdanim, ale s predstihem (a nutno podotknout, ze ne sam, ale s kolegy - vic hlav vic vi a prace rychleji ubiha).
mole píše:Student bez předchozích znalostí programování, to tam má opravdu kruté, ale neříkam, že nemožné...n/quote] Souhlasim.mole píše:těch víc hlav se ti může vymstít...
- Gumak
- Návštěvník
to Haňa: Ze te to odradilo se nedivim. Podle tech prispevku by to odradilo i me. Pokud jsem to dobre pochopil tak autory nekolika negativnich reakci byli lide z prvniho rocniku, coz muze byt zkreslujici - v prvnim rocniku jsem byl taky ze vseho vyplasenej (podporeno i docentem, kterej vyhrozoval, ze vsechny vyhodi a nakonec hodne lidi proslo). To studium je taky hlavne o stesti a ne ani tak o konkretnich znalostech a dovednostech - kdyz se na to zpetne divam, tak jsem si toho stesti vybral az dost. /quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků