Na životě miluju hlavně tu rozmanitost... každý den mě nasere někdo jiný. a šestého dne bůh řekl: "not enough mana"... Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím... Jak se vyhnout smrti? Nežít! Inteligence je omezená, debilita ne...
Jo, sem spokojenej. V podstatě nic mi nechybí - máme školní hřiště (s umělou trávou), 2 tělocvičny, posilovnu... ale pár věcí mě teda jebe, a to třeba že jediná naše třída má hrozně nízký stoly, pod který si skoro nemůžeš dát nohy.V posilovně neni stojan na dřepy. A aspoň jedna tělocvična by mohla bejt o něco větší a chtělo by to třeba i nějaký florbalový brány... no ale jinak sem spokojenej
Moja škola ma vie zároveň neskutočne štvať, ale je super. A hlavne sa teším na okamih, keď ju skončím s diplomom v ruke. Radšej ju nebudem menovať, ešte by sa niekto mohol uraziť, že čo také na nej je super.
u me taky spokojenost, jen bychom nemuseli mit cestinu;)
i kdyz teda ne vse je idealni, jeste se mi po ni bude styskat az ji opustim doufam ze s maturou:)
No ja nevim .... Dokud jsem chodil na Zálabí tak vše ok dobrý učitelé atak.. Vedle stála druhá škola Lipky / Lypky ... Přes prázdniny z dvou škol udělali jednu ... Nevim proč.. Teď toje rozdělěný na budova 1 a 2 .. Na budově 2 je první stupeň nebo tak je to HOVADINA ... Ale teď toje na ***** náký učitelé sou kreteni ... Atd atd atd .... No nechápu to ..
phone N70 + 2GB karta Dává pozor, jestli dávám pozor, a když si myslí, že nedávám
pozor, tak > nedává pozor.