od Marcel Kudlvasr 16. 8. 2009 06:51
Hale Docu Watsone, to máš jak ve Hrách, stále se musí zachraňovat nějakej svět!?...Proč? Protože sem dobře vychovanej synek, Mámou, Setonem, Londnem, Werichem a Foglarem - Jestřábem v Hochách od Bobří řeky...to to máš pak těžký a ten ,,vohnivej meč- štafetová pochodeň,,Ti již v ruce či na skříni zůstane áž za ,,hrob,,.Coby Druid a poustevník i Chodec a vědoucí, říkám , když náboženství a Víra tak ,,přírodní,, a všeobjímající a pro Každého...co si ho bude umět vážit a ctít. A ,,Bůh, Vúch... či Bozi,, je všude kolem nás i v nás, již od tý doby co bouchly Kamna.
No na Ty ,,kamna,,jsem šahal přes 30 let a,,staral,, se o Mladý, že...bohužel v dnešní době už na to nemám, tož aspoň straším na Netu, he ...zase Ty Mladý...To je moje náboženství a Chrám je ,,Pod Korunami Borovic, se Smůlou vonící na Slunci, Kde Oblaka bílá rychleji než kde jinde plují...Pojď se mnou Tam, prožít si plně celý Den, aby sis Večer mohl říct: Zítřku můj, buď si jaký chceš, dneska jsem Žil!,,...No bral bych třeba Žaponskej šintoismus a pod. nenásilné směry Víry. Starec Marcel od Zvonu.