Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
strider píše:Mozno sa o OH v Cine rozhodlo aj preto aby sa demokratizovala a toto moze byt vhodna prilezitost...
nazdar (novy) píše::pozor2 pokud mám jiný názor na řadu událostí,ještě neznamená,že jsem nějaký "vohnout".Prostě současná situace na politické aréně se mi nelíbí a nehodlám nekriticky přejímat mnohdy absurdní představy,které jsou nám předkládány v zaprodaném tisku a poslušné televizi.Ani milióny disidentů by nezměnily situaci v naší zemi,pokud by to nebyla vůle mocností a o tzv.disidentech,kteří opustili republiku si myslím,že to byl akt vypočítavosti a předem připravená cestička politických aktérů.Za větší hrdiny považuji ty,kteří prostě nezdrhli a dokázali odvahu měnit situaci tady.A i tady to mnohdy bylo divadélko,byli dobře informováni o tom,že se jim to prostě vyplatí.Chtěl bych vidět jediný příklad disidenta,který si po převratu nepolepšil,počínaje p.Havlem,jehož největší starost byly nechutné tahanice o Barandovské ateliéry.Takto bychom mohli pokračovat o samotném smyslu celé "sametovky".a/quote]
nazdar (novy) píše: že demokracie znamená právo na rovné podmínky pro všechny
Z.H. píše: Pro sportovce je olympiáda vrcholem jejich mnohaleté dřiny a přípravy a pak by ji měli sledovat jen v televizi kvůli bojkotu? Může to být jejich jediná možnost jet na OH. /quote]
mareq0 píše:Západ Číně nic neumožnil (zbohatnout).o/quote]
A kdo myslíš že tam zainvestoval všechny ty fabriky a technologie - které oni pak ukradli a okopírovali?
aquote="mareq0"]
Že vy jim tu olympiádu závidíte?
Však to také bylo pro oba výhodné, tomu se říká business, ne krást nebo kopírovatMagistr Kelly píše:A kdo myslíš že tam zainvestoval všechny ty fabriky a technologie - které oni pak ukradli a okopírovali?o/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků