Kosovo

Co nám přináší EU; politika USA a dalších zemí

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod ES0 29. 5. 2008 17:39

GemblerAudiotex píše:Říkejte si co chcete, já podporuji nezávislost KOSOVA :tleskani

proc?
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod NEC 10. 6. 2008 13:08

Samostatnost Kosova bych neuznal.Albánská většina v Kosovu by za chvíli mohla chtít připojení k Albánii.Nevím jak by se to líbilo jiným státům.Třeba Slováci a Madaři nebo ve Francii kde je asi 5-10 procent náboženství Islám by černoši mohli mít taky svůj stát.
Samsung Omnia II
NEC
Čtenář

Odeslat příspěvekod averton 10. 6. 2008 23:47

ES0 píše:
GemblerAudiotex píše:Říkejte si co chcete, já podporuji nezávislost KOSOVA :tleskani

proc?

Preco? Nato ti neodpovie. Je to podobne ako s EU. Stale vela ludi zije v presvedceni, ze ked sme v EU tak treba aby boli schvalene vsetky "nutne" zakony a nariadenia bez toho, aby si ludia aspon zistili co vlastne podporuju :-)
it´s all about priorities :D
averton
Návštěvník

Odeslat příspěvekod par 17. 6. 2008 10:56

par
Návštěvník

Odeslat příspěvekod monkey 27. 6. 2008 12:30

Já jednoznačně podporuju jejich odtržení, vždycky když se zlikviduje další pochybné autonomní území a přemění se na regulérní stát, stane se mapa světa zase trochu přehlednější. Krom toho by si měla každá země rozhodnout sama, jestli chce setrvávat v područí odvěkých nepřátel či nikoli. Teď to mohou udělat kosovští Srbové a pak se jedni připojí k Albánii, jedni k Srbsku a mezinárodní jednotky se budou moct po letech zase vrátit domů. 8-)
Failure is not an option.
Save the Cheerleader, save the World.
Cuius regio, eius religio.
Never let the fear of striking out keep you from playing the game.
In the world filled with mirth and magic you lose time within yourself.
monkey
Čtenář

Odeslat příspěvekod Ardeth 25. 7. 2008 01:51

Placas totalni nesmysly. Kdyby to melo fungovat podle tveho napadu,tak tady mame nekolik tisic statu,ktery mezi sebou budou akorat vyvolavat konflikty a valcit. Bude nekolik stovek failed states. Proste to je nemozny co rikas a pokud nejakemu statu patri historicke uzemi,tak mu ho proste nemuzes uloupit.
Neco jako u nas Mnichov? S tim taky souhlasis nebo jsi zrovna ten pul rok ve skole chybel,kdy se o bralo v dejepise?
Ardeth
Čtenář

Odeslat příspěvekod Chichi 13. 1. 2009 16:05

par píše:Co říkáte na Uloupené Kosovo?
http://video.google.com/videoplay?docid ... 0143&hl=en

že to vypadá že K-FOR bojovali na špatné straně barikády :-[
Nick: Chichi; Povolání: Nosič dříví do lesa; Zájmy: Hledání dříví
Chichi
Návštěvník

Předchozí stránka