Asiati a jejich tržiště + restaurace

Co nám přináší EU; politika USA a dalších zemí

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod roxor 8. 8. 2010 07:28

Myslím,že v poslednej dobe klasický dovoz a predaj čínskeho textilu hodne oslabuje.Myslím tým klasické tržnicové záležitosti.
Ani som si to neuvedomil,ale včera bola v TV reportáž o tejto problematike.Vyznelo z nej,že ľudia už poväčšine kupujú handry v supermarketoch v akciových cenách.Pohyb tovaru u ázijskych obchodníkov klesol na Slovensku za rovnaké sledované obdobie ... o 2/3. :tleskani
Ja sám som si to ani neuvedomil,ale fakticky ani ja,ani nikto z blízkych už od aziatov nekupujeme žiaden textil.Dokonca ani ponožky.
Neberme život príliš vážne ... aj tak to nikto neprežije.
roxor
Nadšenec

Odeslat příspěvekod teplice 23. 12. 2010 20:21

No, teda koukám, co tady píšete...nestačím se divit :)
Například já a i hodně lidí v mém okolí si radši dáme nudle u vietnamců než třeba hamburgera někde u mc donalds. A zatím, díkybohu, jsem nikdy neměl problémy, ty nudle mi strašně chutnaj, takže nevidím důvod si je nekupovat.
A co se týče oblečení, nakupuji u nich ponožky a tílka, protože obojí vydrží a je to teplé za super cenu :)
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna :-D
teplice
Ovčák 2009

Odeslat příspěvekod mtmccox2 23. 12. 2010 20:24

Před pár dny jsem si dával hamburger a kafe v bistru u nějakých asiatů, oboje v pohodě, dobré + levné. Co jsem tam chvíli postával, tak lidi si kupovali normálně i jídlo domů do různých bandasek atd..
Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?

|Yes||No|
mtmccox2
Chachumbábův

Odeslat příspěvekod suk 23. 12. 2010 21:48

Rek bych, ze asi taky bude rozdil mezi cinskym bistrem a cinskym bistrem (misto cinskym si dosadte klidne i vietnamce). Nekde opravdu dostanete jidlo ala sikmooky jak by to jedli oni, i kdyby to melo bejt psi maso s mixovanym krysim mozkem.... zatimco nekde dostanete humus, kterej vas na prvnich 5 minut zasyti, na dalsich 20 minut nafoukne a nasledne prozene... stejne jak tomu muze bejt u ceskejch bister...
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod teplice 23. 12. 2010 22:23

Je pravda že naproti baráku máme taky vietnamce a tam si dávám normálně oběd (sýr + hranolky například) s tím že si to nechám zabalit a donesu domů, protože je to takové to bistro kde se to jen prodá a nedá se sednout
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna :-D
teplice
Ovčák 2009

Odeslat příspěvekod hobitt 23. 12. 2010 23:53

teplice píše:Například já a i hodně lidí v mém okolí si radši dáme nudle u vietnamců než třeba hamburgera někde u mc donalds. A zatím, díkybohu, jsem nikdy neměl problémy, ty nudle mi strašně chutnaj, takže nevidím důvod si je nekupovat.

Taky tak. Jsou dobré i špatné čínské restaurace, to ale ty české taky. Takže sice jedno bistro, co tu máme nabízí jídlo za pá kaček, který je přemaštěný, ale pořád je to lepší, než místní fastfoody... A co tady je čínská restaurace, tak tam mi vždy chutnalo...
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod Nordic.pride 29. 7. 2014 13:37

"Například já a i hodně lidí v mém okolí si radši dáme nudle u vietnamců než třeba hamburgera." - Přidávám se k nudlařům :-)
Nordic.pride
Čtenář

Předchozí stránka