Vládnou světu ilumináti, (žido)zednáři atd.?

Co nám přináší EU; politika USA a dalších zemí

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod averton 5. 6. 2008 14:27

Ako priklad uvediem Michaela Moora. Kebyze sa nestane 11 september, tak po nom ani pes nestekne. Pekne si z toho urobil kseftik tym filmovym brakom zvanym 9/11. Zmanipuloval ludi tvrdeniami o tom, ako je US vlada zla, ako je zly Carlyle Group atd. Kebyze v tom filme povie, ze za utokmi stoji Warner Bross tak mu to uveria. Lenze, tvrdeniam vysetrovacej komisie neveria. Preco? Pretoze konspiratorom sa dari masirovat ludom mozgy rovnicou Politik = Zlo.

Ja zastavam nazor, ze svet neriadi ani Rotschield, ani Wartburg ani Carlyle Group. Svet riadi clovek. Clovek ktory chodi do prace, ktory ide k volbam, ktory ide do obchodu. On/Ona rozhoduje o tom, ktore prezije a kto nie. Ak ludia prestanu kupovat Coca Colu tak jej nepomoze ani 20 Wartburgovcov. Ak vlady nebudu slepo pocuvat podporovat kraviny tipu WMD v Iraku na zaklade hlinikovej trubky, tak sa firma ako United Defense neuzivi. Lenze take nieco sa nestane :-)
it´s all about priorities :D
averton
Návštěvník

Odeslat příspěvekod par 5. 6. 2008 17:26

Jo, tak to chápu, i když jsem si pod businessem představoval něco jiného než pár dolarů pro nějakého Michaela Moora. Názor Politik = Zlo není až tak ojedinělí, i když v těch konspiračních teoriích jde spíš o Politik = Loutka.
To že by mě nějaký konspirátor vymýval mozek, jsem si ještě nevšimnul. Vždy jsem se k těmto teoriím dostal jen pokud jsem chtěl, ne jako je to třeba v televizi s reklamama.

Třeba tak že jsem otevřel topic "Vládnou světu ilumináti, (žido)zednáři atd". Ty máš jinou zkušenost? To že světu vládne obyčejný občan se mi zdá jako docela smělá teorie. Mě osobně se teda zdá dost hloupá a to i s ohledem na to v jakém topicu je.

Oni totiž lidé typu Rotschield a Wartburg nejsou ani tak závislí na nějakém výrobku, jako na tom aby se vlády, firmy , rodiny dostatečně zadlužili. Myslím že ani nemusíš být zrovna příznivcem konspiračních teorií, aby jsi mohl jejich vliv označit jako velký.
par
Návštěvník

Odeslat příspěvekod averton 6. 6. 2008 06:23

Teoria Obcana :-D svoju logiku ma. Pozri, clovek ako Rotschield je vlastne len panak ktoremu niekto dal do paprc 2 veci - moc a peniaze. Kebyze ich nema, tak by bol mozno smetiar alebo radovy uradnik a nikto by po nom ani nestekol. Lenze, jemu ich dali do ruk ludia. Dneska sa s oblubou odhaluju "pravdy" ale nikto s tym nic akosi nerobi. Dobrym prikladom je Microsoft. Nikto ho nema rad ale kazdy ho pouziva. Ked sa clovek tychto ludi spyta, preco pouzivate produkt od firmy ktoru neznasate, dostanem odpoved; lebo nemam inu moznost. Toto mne pride dost hlupe. Je to ako kupit si auto ktore sa mi nepaci. Aj tu plati jednoducho rovnica; nepaci sa ti = nepouzivaj to. V opacnom pripade ten clovek danu firmu podporuje, ale na fore pise nieco ine. Ked sa niekomu nepaci JP Morgan, tak preco tam vrazi peniaze? Pretoze nema inu moznost? To predsa nie je pravda. Nechces MS, pouzivaj nieco ine. Nechces JP Morgan, daj si prachy inde. Tu nejde ani tak o "globalizaciu" spolocnosti, tu ide o to, ze ludia su prilis lenivi nato, aby to zmenili - a globalizaciu vyuzivaju ako nastroj na ospravedlnenie svojej lenivosti ;-)
it´s all about priorities :D
averton
Návštěvník

Odeslat příspěvekod par 6. 6. 2008 08:28

To co mi tady píšeš se mi zdá nějaké divné. Možná póza, možná jseš těžce za vodou, možná tě někdo v televizi přesvědčil, že pokud budeš na sebe každý den aplikovat sugesci, tvůj život dostane úplně jiný rozměr.

Já bohužel patřím k lidem, kteří po většinu života volí mezi několika špatnými řešeními to nejpřijatelnější. Sice práci nemám tak hroznou, ale ani to zdaleka není nic ideálního. Obydlí bych si taky zvolil jiné a jinde. Když jdu nakupovat, musím počítat peníze. Aspoň, že můj plat mi dovoluje vybírat si i podle jiných kriterií, než jsou peníze.

Doma jedu na SuSe a jsem spokojený a v práci když mě začne kompilovat program z tvé oblíbené firmy, na systému od toho samého výrobce si mohu udělat kafíčko a jsem spokojený taky. Horší by bylo, kdyby mě podobné kousky dělal program v mém odobním volnu. To bych asi taky nadával.
par
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Arkande 5. 12. 2008 22:12

Ahoj.Otázka Iluminátů je docela oříšek.Podle všemožných zdrojů ke kterým jsem se dostal a které si neuvěřitelně protiřečí se o nich nedá říct vůbec nic:-)...Snad jen to že je církev považuje za nepřátelé(Na život a na smrt,pokud se stanete jejich členem budete exkomunikováni) a že se snaží svrhnout moc všech náboženství a nastolit...Teď pozor!Máme dvě verze(Na jedné katolicko/kiřesťanské stránce psali o kombinaci obou,což si opravdu neumím vysvětlit:-),,,Nastolí The New World Order(Nový světový řád) který bude buď Fašistický nebo Humanistický ale v každém případě kompletně bez náboženství....Což plně podporuji a taky chápu proč je nemůže církev vystát....Mimochodem Iluminati znamená latinsky Osvícení.A imho jsou nazývání církví Satanistyckým kultem(což je odvozeno od arabského Shajtan(nevím jak se to píše,vlastěn vím vlnovka dvě tečky čárka:-))čili Šajtan toto slovo znamená nepřátelský nebo nepřítel boží....jde o standartní vykrádání ostatních náboženství podobně jako Fašisti ukradli Hinduistům znak později známý jako Hákový kříž....církev ukradla například ještě z Vikingské mytologie svět mrtvých Hell(překlad je peklo:-)...No ale vratmě se zpět,pokud mohu použít svůj názor tak bych si dovolil tvrdit že šlo o Osvícené lidi(pravděpodobně volnomyšlenkáře a vědce)které církev pronásledovala protože se snažila mít monopol na vědu a na cestu k bohu a ke spáse.Jen si vzpomeňte jak dopadnul např.Kopernik a to tvrdil "jenom" že Země není středem sluneční soustavy ale je jím slunce(nebo středem vesmíru,historii astronomie v malíčku moc nemám)...Newton to měl u Církve polepené nadosmrti jen takovou volovinou že máme gravitační sílu.Je to prostě tragédie.Ilumináti byly Církví dlouho pronásledování a pomlouvání.Proto se uchylovali ke stejně pronásledovaným skupinám jako byli např.Židé....A pokud Ilumináti dnes ještě existují a plní své staré závazky jako je boj proti Církvi,tak kdyby to náhodou četli:-)Jsem jejich člověk a fanoušek.....A vy ostatní byste měli také popřemýšlet o nějakém odboji proti církvi protože např v Americe se nesmí na polovině jejich škol vyučovat Darwinova evoluční teorie(To je ta že člověk se vyvinul z nižšího druhu)vyučuje se to že Bůh stvořil vše živé....A takhle to vždycky začíná.Malinkatými drobnostmi....Díky Ahoj.
Arkande
Čtenář

Odeslat příspěvekod MgX 7. 12. 2008 21:10

Jestli můžu poprosit.
Rozdělujte delší příspěvky do nějakých odstavců - takhle se to špatně čte ;-)

Děkuji za ochotu :-)
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Předchozí stránka