Vládnou světu ilumináti, (žido)zednáři atd.?

Co nám přináší EU; politika USA a dalších zemí

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Case 13. 1. 2008 21:00

eRiper: Nemám nejmenší ponětí, o čem mluvíš..; )
A tak zůstává víra, naděje, láska - ale největší z té trojice je láska.

1. Korintským 13,13
Case
Přeborník

Odeslat příspěvekod atomwafe 15. 1. 2008 16:38

neprimo svetu vladnou ropni magnati :idea: k tem konspiracnim teoriim....slysel sem ze prave oni nejakym zpusobem znemoznili sireni vynalezu nikoly tesly, ktery umoznoval primou vyrobu energie ze svetla
1+1=2
atomwafe
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Andrew_R 15. 1. 2008 16:58

A zdá se ti vhodné vytvořit si názor na tom, co jsi slyšel?
To say 'I love you' one must know first how to say the 'I.'
Andrew_R
Nadšenec

Odeslat příspěvekod eRiper 15. 1. 2008 17:50

Case píše:eRiper: Nemám nejmenší ponětí, o čem mluvíš..; )
Naposledy upravil Michal P dne 2. 5. 2008 12:50, celkově upraveno 1
Důvod: Příspěvek poškozen při konverzi fóra, část ztracena
eRiper
Nadšenec

Odeslat příspěvekod atomwafe 15. 1. 2008 20:50

Andrew_R píše:A zdá se ti vhodné vytvořit si názor na tom, co jsi slyšel?
Naposledy upravil Michal P dne 2. 5. 2008 12:51, celkově upraveno 1
1+1=2
atomwafe
Návštěvník

Odeslat příspěvekod trodas 20. 1. 2008 15:22

Svet ovlada ten, kdo ovlada penize - cize bankeri :wink:

Dalsi strany sleduji jen sve zajmy a obcas to muze vypadat tak, ze svet ovladaji zide, ale to by bylo jen nepochopeni. Zidi jen skoupili US media ( http://www.realnews247.com/who_rules_am ... d_2004.htm )a tak se to ZDA, ze ho ovladaji.
Nicmene je fakt, ze celkem ucinne uvladaji zpravy.

A mam tu krasny cerstvy priklad.

Kanada omylem zveřejnila, že považuje USA (a Izrael) za země, které mučí
http://www.zvedavec.org/komentare/2008/01/2409

Doplnění editora: Článek jsem přeložil z Washington Post. Existuje nějaký důvod, proč v článku není zmínka o tom, že kanadská příručka také zmiňuje Izrael?

Inu proto, ze majitele Washington Postu jsou od roku 1933 ciste zidovskeho puvodu. Zakoupil ho v velke depresi Eugene Meyer, jeho dcera Katherine Meyer Graham ho vedla do roku 2001 kdy zemrela a jeji syn, Donald Graham pokracuje v rodine tradici.

V orginalnim clanku je jasne receno:

also included some torturers that are not generally mentioned in polite Western company: Israel and the United States

...a Izrael je uveden dokonce na PRVNIM miste pred USA.

Co je zajimave a do ceho Vladimir nepichl je, ze i na Alex Johnesove strance PrisonPlanet jenz se VELICE TVRDE obouva do USA a jejich smerovani k policejnimu statu rovnez chybi zmineni Izraele. To je, vzhledem k orientaci a zamereni teto stranky alarmujici - doufejme, ze jde jen o pouhe prehlednuti-se a ucelem mela byt jen zaloha Washington Post clanku...

Protoze jinak si vzpomenu, ze Alex Jones je take zid... a zacne to cele nechutne ***** jeste vic :oops:

http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/co ... id=topnews
http://www.prisonplanet.com/articles/ja ... Canada.htm
http://www.counterpunch.org/worthington01192008.html
It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong. -Voltaire
I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts... -Hemingway
trodas
Přeborník

Odeslat příspěvekod monkey 26. 3. 2008 09:06

eRiper píše:
Case píše:eRiper: Nemám nejmenší ponětí, o čem mluvíš..; )
Naposledy upravil Michal P dne 2. 5. 2008 12:51, celkově upraveno 1
Failure is not an option.
Save the Cheerleader, save the World.
Cuius regio, eius religio.
Never let the fear of striking out keep you from playing the game.
In the world filled with mirth and magic you lose time within yourself.
monkey
Čtenář

Odeslat příspěvekod -pb- 26. 3. 2008 15:41

giigle píše:Ne, to zajisté ne. Nescházejí se ve sklepě nějakého kostela. Je přece známo, že se scházejí už dlouhá léta v lesích 'Bohemian Grove', a provádějí tam pohanský rituál s předstíranou lidskou obětí. O tom už bylo hodně napsáno, ale nejpřesvědčivější důkaz je video, které osobně natočil reportér Alex Jones:

http://video.google.com/videoplay?docid ... 7705734983
o/quote]

Jaký smysl má předstíraná lidská obět? A co se vlastně v tom Českém lesíku děje? To video je děsně dlouhý :)
-pb-
Návštěvník

Odeslat příspěvekod trodas 2. 5. 2008 12:11

Urcite neexistuji a vse je urcite je vse jen predstirane. Jasne, udo :)

Obrázek

Obrázek

;-)
It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong. -Voltaire
I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts... -Hemingway
trodas
Přeborník

Odeslat příspěvekod -pb- 3. 5. 2008 14:44

V tom baráku bydlí tajný prezident zeměkoule? :hm
-pb-
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Anonymous 3. 5. 2008 14:51

Světu vládnu já a vy ostatní se z toho můžete třeba pos*at.
Anonymous

Odeslat příspěvekod averton 7. 5. 2008 08:27

Trodas;

Vsimam si ze podla teba je kazdy clovek, ktory je aspon o nieco lepsi ako si ty; oznaceny tebou a tebe podobnym za Zida. Cize; je podla teba napriklad Bill Gates zid? (odpustime si debatu o MS). Je bohaty, uspesny, vedie najsilnejsiu spolocnost na trhu SW; udava trendy vo svete IT, cize, podla logiky ludi, ako si ty, by mal byt Zid. Pripadne Heffner, zakladatel Playboya by mal byt tiez Zid, je tak? Alebo, ked uz nie je Zid, mal by byt aspon v nejakom supertajnom spolku vyvolenych, ktori nam vladnu :-P
it´s all about priorities :D
averton
Návštěvník

Odeslat příspěvekod par 5. 6. 2008 08:24

Officiálně organizaci Ilumináti založil žid jménem Adam Weishaupt a existovala jen několik desítek let. Tato organizace nevystupovala pod svým jměnem, ale snažila se krýt jménem jiných organizací. Například infiltrovala vysoké posty Svobodných zednířů v některých z jejich lóží. Údajně některé z těchto loží měla pod svou kontrolou.

Podle spikleneckých teorií tato organizace existuje dodnes. Jejím cílem je jednosvětová fašistická vláda v roukou několika nejmocnějších lidí této planety. Svého cíle dosahuje destabilizací a podkopáváním suverenity jednotlivých zemí. Organizací za kterou se prý například skrývá je CFR ve Spojených státech. Kdo chce vědět více o těchto teoriích, stačí zadat do googlu slovo iluminát.

Podle těchto teorií byla tato organizace založena na popud Rothschildů. Rothschildové podle nich stojí za vznikem každé války v posledních dvou stoletích a vždy financovali všechny strany v konfliktu. A právě organizace Iluminátů má být tím kdo to umožňuje.

Nevím co si mám o tom myslet, moc tomu nevěřím. Ovšem podívám-li se na oficiální verze podle nichž jsou Rothschildové filantropové podporující umění, nezdá se mi teorie iluminátů jako ta nejméně pravděpodobná.

Nedávno jsem narazil na videa o "pravdě o 11.září". Moc jsem jim nevěřil, tak jsem si chtěl najít oficiální zdroje. Jsem líný tak jsem začal češtinou. Našel jsem jen dva jakési články v idnes. Podle jednoho je s podivem že dnes, po šesti letech více než třetina američanů věří, že se minimálně částečně na 11.září podílela vláda USA.

Nevím, mě se zdá s podivem že třetina američanů si toto myslí a naše sdělovací prostředky nám o tom nic neřeknou. Natož aby se pokusili zjistit o co jde. Vždyt ted v dobách radaru by se určitě našli lidé, které to zajímá. Nevím, možná se to zdá divné jenom mě, nebo jde jen o jakousi neschopnost. Ale v poslední době mám neodbytný pocit, že mě naše sdělovací prostředky houpou. Pokud by tento pocit zesílil, možná i já časem uvěřím v nějakou takovou teorii. :D
par
Návštěvník

Odeslat příspěvekod averton 5. 6. 2008 09:13

11 september nie je o teorii, je to business na ktorom si konspiratory ohrievaju svoju polievocku :mrgreen:
it´s all about priorities :D
averton
Návštěvník

Odeslat příspěvekod par 5. 6. 2008 10:33

averton píše:11 september nie je o teorii, je to business na ktorom si konspiratory ohrievaju svoju polievocku :mrgreen:

Docela by mě zajímalo jak to myslíš. To že by 11.září dobře zapadlo do spikleneckých teorií je mi jasný. Zapadlo by zrovna do té o iluminátech. Bushova rodina byla často spojována s ilumináty a o válce s arabama se taky mluvilo několik let předem.

Ale jak to myslíš s tím businessem? Konspirátorama myslíš ty co konspirujou, nebo vytvářejí tyto teorie. Já vím že zmiňované filmy si často odporují a není do nich jaksi zařazeno všechno. Ovšem na druhé straně mám o některých věcech své pochybnosti. A lidi vyvracející konspirační filmy mě mnohokrát pobavili. Byli snad schopni pro udržení své neotřesitelné víry v tento svět, tak jak se prezentuje v televizi, vymyslet spoustu blbostí. Při té příležitosti jsem si uvědomil jak je pro sdělovací prostředky snadné něco zmanipulovat.
par
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka