V Británii zabránili terorist. útokům na letadla do USA

Co nám přináší EU; politika USA a dalších zemí

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod zelva 19. 8. 2006 22:31

Zdravim :)

První co mě napadlo, když jsem viděl co se povedlo Scotland Yardu, celkem jsem se zasmál.. asi jsem spíš skeptik než realista, ale už opravdu nevěřim ničemu.. a Anglii s USA už vůbec ne....

Obhlížim fora abych pozval co nejvíc lidí na mnou pořádané promítání... Někteří z vás už možná tento dokument viděli, ale proč to nezkouknout znovu .. a v kině 8-)

Loose Change 2nd Edition ... s českými titulky :)
(pro ty co nevědí o co jde.. pohled na nedostatky oficiální verze teroristických útoků 11.9.2001 podané vládou USA)

Bude se to konat 11.září 2006 v pondělí.. v pražském kině OKO ( http://www.biooko.cz ) od 21:00 a to zcela zdarma ... kapacita je 400lidí tak doufám že se Vás dostaví co nejvíc :))

V kině hoj :)

želva
zelva
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Jephy 20. 8. 2006 20:12

To by mohl být zajímavý filmek. Už ho tahám :)
Jephy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod zelva 21. 8. 2006 01:12

doufám že se ukážeš v kině :-B
zelva
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Jephy 21. 8. 2006 08:09

Rád bych, ale do Prahy to mám dost daleko :(
Jephy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Jephy 21. 8. 2006 08:12

Ještě jedna informace k "teroristům" kteří chtěli vyhodit letadla (kolik že jich to měli zničit 50,60?) do vzduchu: Náměstek britského premiéra John Prescott několikrát naznačil, že ti, kdo byli zatčeni, nebudou obviněni z významnějších trestných činů.
Jephy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod zelva 22. 8. 2006 16:10

Pak jak jim máme uvěřit :)) ..
btw.. myslim že těch letadel mělo bejt kolem 10
zelva
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Maruška 24. 8. 2006 20:31

Joj, ti chudáci v západních zemích trpí všichni paranoiou.
Teď v německu zatkli neviinné araby, kteří jen umístili ve vlacích kufry s bombami. To je děs.
http://www.ceskenoviny.cz/prilohy/teror ... ?id=205777
Ještě že to genitální bolševici jako Jephy, želva a spol dokáží rozkrýt. Nebýt jich tak žijeme v bludech....
Maruška
Návštěvník

Odeslat příspěvekod zelva 25. 8. 2006 01:25

[quote="Maruška";Joj, ti chudáci v západních zemích trpí všichni paranoiou.
Teď v německu zatkli neviinné araby, kteří jen umístili ve vlacích kufry s bombami. To je děs.
http://www.ceskenoviny.cz/prilohy/teror ... ?id=205777
Ještě že to genitální bolševici jako Jephy, želva a spol dokáží rozkrýt. Nebýt jich tak žijeme v bludech....h/quote]

Taky názor, sice offtopic a ještě jsem byl nazván bolševikem, ale neberu ti to :D
Je terorismus a terorismus, myslíš že od 11.9.2001 můžou za všechno jen radikalni teroristické skupiny ? :roll: A jestli.. je možné si je politicky objednat ? asi ne vid... Vlada Spojených Států za nic nemůže..
Můžeš mi jen vysvětlit proč 14dní před tim zásahem na britských letištích zrušili největší stupen kontroly ? Když teda tuhle skupinu (asi 30 islamistu) monitorovali už prej půl roku, já bych asi radši kontrolu posílil :D
zelva
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Jephy 28. 8. 2006 12:38

Na výplody chorých mozků, které mě a všechny co jsou ochotni a schopni přemýšlet označují za bolševika, nebudu reagovat, protože je to pod moji úroveň.

Všem bych chtěl doporučit výše zmiňovaný film: 911 - Loose Change 2nd Edition DVDRip (ConCen) XviD
Dá se legálně stáhnout a na titulky.cz jsou k němu titulky.
Je to asi nejvíc šokující dokument, jaký jsem kdy viděl.
Oficiální verze událostí z 9/11 je (alespoň pro mě) nadále naprosto neudržitelná.
Musím se přiznat, že až do dneška jsem považoval verze o spiknutí za přinejmenším nesmyslné (jak také zpochybnit fakt, že do WTC narazila 2 letadla, že?), ale když vidíte, jak skupina hasičů kteří ve WTC byli tesně před jeho pádem, jak diskutují o sérii řízených výbuchů, kterých byli svědky a když vidíte záznamy zpravodajských kanálů které jim dávají za pravdu...
Prostě se na ten film podívejte.
Jephy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Case 3. 9. 2006 17:12

Tak jsem to shlédl, zajímavé a poučné, jdu si vyhledat kritiky dokumentu.
A tak zůstává víra, naděje, láska - ale největší z té trojice je láska.

1. Korintským 13,13
Case
Přeborník

Předchozí stránka