Poďme natočiť film ako spáchame atentát na prezidenta USA

Co nám přináší EU; politika USA a dalších zemí

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Stoura 1 12. 1. 2015 22:15

trent píše:Ano, jsem placen emerickou sí aj ej, kterou instrouvali "sionističtí" Židé(radův termínu technikus). A proto tu provokuju, protože my si ten náš NWO nenecháme jen tak překazit.

:D

Stoura 1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod rado3105 18. 1. 2015 19:27

krmelec píše:Blbcové se kolem nás jen hemží a pánové jen třeba nechtějí potkat dalšího zbytečného blba, který nemá nic jiného na práci, než se ukájet nad svou demencí

sucastou intelektu je aj uroven komunikacie...otvorene a hanlive utoky, nasilie a agresia su typicke pre osoby ovladane pudmi..ach ta krasna demencia...pri sucasnej vyzive ju coskoro bude mat polka populacie...ale otazka je kto v diskusiach je retardovany a kto plateny:)..a trent, neviem ci si si nevsimol ale ja tu vyjadrujem svoje nazory...ak ty mas nejake temy tak kedze ma nezaujimaju tak na ne nereagujem...vazne nechapem ludi co reaguju na moje temy a nezaujimaju ich....ved ked nemate cas tak ho nezabijajte mojimi primitivnymi temami:)

PS: ak chcete diskutovať diskutujte ale na nikoho neutocte...nepatri sa to a je to neslusne...mozte vyjadrit nesuhlas...ale narazat na niekoho intelekt bez osobneho poznania je trosku ubohe....a ako hovorim aj to IQ si pojdem s vami velmi rad porovnat ku odbornikovi a zaplatim aj to vase vysetrenie:)
rado3105
Návštěvník

Odeslat příspěvekod trent 20. 1. 2015 18:41

Já netvrdím, že mě tato témata nezajímají. Jen tvrdím, že do nich nevidím. A myslím, že do nich nevidíte ani vy. Nebo do nich vidíte jen natolik, nakolik jsou popsána na vašich oblíbených stránkách.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod rado3105 20. 1. 2015 20:28

Ešte raz podotýkam, že tu vyjadrujem svoj vlastný názor. Nakoľko do danej problematiky vidím ja alebo niekto iný sa bude dať povedať za niekoľko desaťročí.....kedže toto všetko sú strategické hry už dlhodobo plánované...
A nikto tu nie je kompetentný na to, aby súdil moje názory...tak isto ako ani ja nie som. Tak opakujem dúfam už posledný krát, držte sa diskusie bez osobnostných urážok. Vyjadrite svoj názor k danej téme...ale nenaražajte na nikoho IQ, kompetentnosť......
rado3105
Návštěvník

Odeslat příspěvekod trent 25. 1. 2015 19:56

Pokud mě paměť neklame, tak s poměřováním IQ jste tu začal vy. Z vlastní zkušenosti ale vím, že jak někdo začne vyzdvyhovat nějakou svou schopnost a vlastnost, většinou to poněkud dře. Naposledy se na mě takto obořil jeden realitní makléř, když jsem mu řekl, že lže s tím, že je velmi morální člověk a jeho morálka je na vysoké úrovni. No a tento morální člověk jde dnes odsouzen za zpronevěru a je na něj vydán zatykač.
A na to, abychom poznali že jste zarytý antisemita jsme kompetentní všichni.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod rado3105 26. 1. 2015 02:30

zacinam tu citit utoky na moju osobu....vyjadrovat svoj nazor je antisemitizmus? ked Bolsevici (Zidonacisti) zabijali Rusov (Slovanov) to ako nazveme? zaujimavy to nastroj ste si vymysleli....ale je to vazne uzka vaha a ak zacnete sudit nepraveho cloveka za antisemitizmus staci malo aby antisemitizmus skutocne narastol do maximalnych rozmerov...kedze Europania nie su slepi a vedia co sa deje. Zabijanie a Genocida nevinnych Palestincov zidonacistami je v poriadku? vsetci sem ludia..rovnaki...Zid nie je ani trosku viac ako ja ako ani ja ako on....a odsudzujem kazdeho .... co utoci a zabija nevinnych....ci to je Slovak, Madar alebo neviem kto...ked budu Slovaci zabijat Cechov nevinne budem sa hanbit a utocit na Slovakov....uz neviem ako Vam to vysvetlit...ale vazne sa tazko diskutuje s platenymi diskutermi...lebo ked dojdu nazory zacnu ich utoky...
rado3105
Návštěvník

Odeslat příspěvekod trent 26. 1. 2015 18:01

Kdo mě platí?
Bolševici byli Židé? Všichni?
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod rado3105 26. 1. 2015 20:07

trentu koncime tuto debatu uz sa to schyluje do primitivnosti a utokov...
rado3105
Návštěvník

Odeslat příspěvekod trent 6. 2. 2015 19:50

Nikoliv, jen jsem se ptal, kdo mě platí. A musím se na to zeptat, jelikož to zde několikrát padlo, byť jen v náznacích.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod KOSŤA KOSTIČ 9. 2. 2015 22:01

Napraš se babišákům, oni rychle vyčíslí, kdo a kolik Ti platil.
Jsem gastrosexuál, takže mi každá může akorát tak uvařit...
Je lepší mrtvej frajer, než živej sráč?
KOSŤA KOSTIČ
Přeborník

Odeslat příspěvekod rado3105 16. 2. 2015 17:36

http://www.amazon.com/Facts-Fascism-Geo ... 1615770437

precitaj si ak to samozrejme dokazes, lebo dnes citat texty dlhsie ako par viet dokaze uz len malokto....
rado3105
Návštěvník

Odeslat příspěvekod trent 5. 3. 2015 08:41

Stejně, jako málokdo dokáže odpovědět na jasně položené otázky,že?
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod rado3105 6. 3. 2015 11:56

:) ale som vam v zilach....tiez sorosove chapadielka?
rado3105
Návštěvník

Odeslat příspěvekod trent 6. 3. 2015 14:44

Popravdě vám přestávám rozumět. A nic to nemění na faktu, že jste mi neodpověděl.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod rado3105 6. 3. 2015 14:53

Bolsevici vsetci Zidia neboli....najvacsi vrah: Genrik Yagoda bol, Trotskij....nebudem tu vsetko menovat, staci dat vhodne slova do google a vyhladavat:
https://www.google.sk/search?q=jewish+b ... 4noUqX0gXg
rado3105
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka