od rado3105 28. 9. 2014 16:11
nikde som nenapisal ze sa zastavam cirkvi, som proti krestanskej cirkvi a aj inym cirkvam a sektam.....zastavam sa ludi, co robia dobre pre druhych a je mi uplne jedno akeho su vyznania....inklinujem skor k slovanskemu pohanstvu, cize kazdy ma pravo si vybrat v to co veri.....ale vase reakcie su plne nenavisti a utoku....viete si vy predstavit ze by ste boli v ulohe osoby ktora by rozhodovala o svetovom diani..mozno by ste sa nespravali o nic lepsie ako oni....
takze najdite pokoj v dusi......a ako ho najdete to mi je jedno....v uvodnom videu su vyjadrene myslienky s ktorymi v plnej miere suhlasim.....a to bola aj pointa tohto odkazu...takze ak mate reagovat plny nenavisti, zlosti a utokov, prosim zdrzte sa komentarov.......
a k tej pedofili....tou su prehniti aj politici vid. pripad Jimmy Saville a vysokopostavene osobnosti EU, NATA, ktore nevedia co od dobrej vole robit - nie je nahoda ze Belgicko je centrum vsetkych organizacii a naopak je aj miestom kde rocne mizne najviac deti a je najviac rozsireny obchod s detmi...odporucam si nastudovat pripad: Dutroux Case....