JFK - 50let poté, 70% občanů USA oficielní lži nevěří

Co nám přináší EU; politika USA a dalších zemí

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod trodas 22. 11. 2013 10:35

Před 50 lety zastřelili Kennedyho
http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/319276-.html

Názor s nejvíce souhlasnými hlasy
No, tak viděl a četl jsem toho o tom dost, že je naprosto jasné, že se US tímhle činem i pozdější vraždou druhého K. a dokonalým zastrašením každého dalšího, kdo nepůjde na ruku těm co jsou za oponou stala protikladem toho co inzeruje.
Někde jsem i četl, že kdyby druhá světová dopadla jinak, tak že je dnes evropa přesně to, co amerika.
Ten den přestala fungovat demokracie. Je jedno koho si lidé zvolí, když ho můžete zastřelit a nejlépe ještě před zvolením, že ?
Mimochodem, možná jsem to špatně pochopil, ale šlo prý hlavně o to, že K. chtěl aby měl peníze a jejich vydávání pod kontrolou stát a občané a nikoliv soukromá firma s neprůhlednými vlastníky, jak je tomu nyní. A učinil k tomu kroky, které jeho nástupce prý okamžitě zrušil.
Ale možná jsem to špatně pochopil.

Už před 20 lety to amíci odtajnili.
Ale neví se veřejně,na koho popud se to stalo.
Střílel Jack Ruby-trefil do krku-který potom musel odstranit Oswalda,aby se z toho plánu nevykecal.
Elitní armádní střelec Roscoe White trefil do hlavy. Hned po tom ho uklidili,americkým způsobem-autohavárie s hořícím autem navíc. Smůla byla,že zemřel v nemocnici a ne hned. Než zemřel,tak dal manželce svůj deník, kde měl napsáno-zabil jsem prezidenta. Taky to říkal personálu v nemocnici.Lékařský personál,který to někde nahlásil,rychle poumíral. Autohavárie atd.
Oswald měl úkol jít do kina a pak zaútočit nesmyslně na policajta,aby přitáhl pozornost. Byl hračkou v rukách patriotů. Všechny stopy byly předem připravené,aby odvedly vyšetřování jiným směrem. A vypadá to,že to tak chtěli všichni. Vlastnit tiskárnu na dolary je silný motiv.

John F. Kennedy chtel monopol na peníze od FED vrátit zpátky do moci státu USA. Jeho otec Joseph Kennedy jej varoval , ze jej zabijí. 4.6.1963 podepsal J.F.Kennedy Executive order number 11110 , kterým se moc k tisknutí bankovek vrátila od kartelu privátních bank FED zase státu. 22.11.1963 byl prezident zabit a moc k tiskunutí bankovek se vrátila FED.. Federal Reserve System FED vydelává rocne miliardy dolaru úroky za pujcováním penez , které podle potreby tiskne a podle potreby volí výsi úroku. Zalozilo jej 1913 dvanáct privátních bank vetsinou zidovských.
1919 prezident Woodrow Wilson o založení americké centrální banky:Jsem ten nejnešťastnější člověk. Nevědomě jsem zničil svou zemi. Velký průmyslový národ je nyní ovládán svým úvěrovým systémem. Už nevládne svobodný názor, už nejsme vláda z přesvědčení a hlasu většiny, ale vláda názoru a nátlaku malé skupiny dominantních lidí.“
Citáty JFK - Lidstvo musí učinit přítrž válce, jinak válka učiní přítrž lidstvu. Válečné zbraně musí být zrušeny dříve než zruší nás.

Kennedy, ač příslušník Iluminátů, nechtěl jako prezident USA poslouchat nějaké bankéře a tak začal ve vší tichosti připravovat nový měnový standard, založený na stříbře. Měl být úplně mimo FED, kterým chtěl tímto krokem zbavit moci. Stejným způsobem chystal vlastní měnu, podloženou zlatem, ve Společenství afrických států Kádáffí. Víme, jak oba dopadli...

Fascinuje mne jak oficiální zprávy používají nelogické důkazy. Dokument JFK popisuje důkazy. Po 50 letech měly být odtajněny dosud přísně tajné dokumenty. Za malého Bushe odtajnění odloženo na rok 2025.
Podobně útok na dvojčata v New York a pentagon v roce 2001. Oficiální vyšetřující zprávy obsahují obrovské množství nesmyslů, popírající fyzikální zákony. Podobně i kulka (ve skutečnosti min.3kulky) pro Kennedyho.
Takže kde je pravda? To mne připomíná film Bílá paní. Celá ves slaví nově postavený most, který ale ve skutečnosti není a na místo oslavného přechodu říčky po mostě, všichni přes říčku plavou. Manželka Brodského, který celý život hledá a brání pravdu, na jeho povzdech, že tu ale žádný most přece není, řekne: Drž hubu a plav.

....bankéři z FEDu musí být zděšeni, že 70% občanů USA nevěří jejich průhledným lžím a dokonce i v žumpodiskuzi pod Novinkami se objevují informace, které měly navždy zůstat tajné, případně být označovány za výplody chorých mozků a nálepkovány k zesměšnění za "konspirační teorie." Je vidět, že mocní opravdu ztratili kontrolu nad debatou, jsou si toho dobře vědomi a mají z pravdy strach:
http://youtu.be/8Zq4f6WYmHU?t=8m39s
(mluví ZBigniew Brzezinski, velmi vlivný mentor Baracka Husseina Obamy a - mimo jiné - autor Afghánské války proti sovětům, co osobně povzbuzoval bojovníky za svobodu (dnes teroristy) v pákistánském Pešhaváru, že jejich kauza je spravedlivá, že bůh je na jejich straně a že musí zdvojnásobit své úsilí, aby měli zase svou zemi a své mešity...! Nicméně všimněte si, jak se zatváří, když řekne, že další ovládání mas propagandou je stále obtížnější, ne jako v časech kolonialismu a imperialismu. Ano, ví, že se blíží konec téhle šarády lží a ovládání lidí :) )
It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong. -Voltaire
I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts... -Hemingway
trodas
Přeborník

Odeslat příspěvekod icotech852 23. 11. 2013 01:54

neveria...pretoze vlada USA uz bojuje aj proti svojim obcanom.Osobne nemam nic proti statu,ktory chce vladnut a je top v technologiach - nech je a im to prajem.Tu uz ale i obcania USA vidia,ze something is wrong... skoda len,ze to trvalo tak dlhu dobu kym sme na to prisli.
forsaken...
icotech852
Přeborník

Odeslat příspěvekod Stoura 1 23. 11. 2013 09:53

trodas píše:JFK - 50let poté, 70% občanů USA oficielní lži nevěří

Darwin - 150 let od poté, 60% občanů USA fungování evoluční teorie nevěří.
Stoura 1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod trodas 23. 11. 2013 11:40

...to bude zřejmě proto, že se seznámili s výplody některých zdejších přispěvovatelů a usoudili tedy správně, že v evoluci musí být nějaký zádrhel... :)

Ostatně, Darwin předvedl evoluční teorii sám na svých dětech a víme, jak to dopadlo :))))))
It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong. -Voltaire
I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts... -Hemingway
trodas
Přeborník