Kto menne, je sucastou Obamovej vlady?

Co nám přináší EU; politika USA a dalších zemí

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod aquarkko 22. 1. 2009 13:45

jo, to je důkaz, jak lidi ovlivňujou názvy...takže pokud chcete, aby vás někdo počúval, pište srozumitelně :wink:
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod Michal P 22. 1. 2009 14:21

Taky přiznávám že jsem téma díky podivně vyhlížejícímu názvu otevřel později.
...
Michal P
Přeborník

Odeslat příspěvekod 4honza 22. 1. 2009 16:15

rado3105 píše:PS: nebojte sa ja sa tiez na Vas bavim:D

Ja tohle vlakno vzdycky oteviram v nadeji, ze se dockam odhaleni nejake nove konspirace. A musim rict, timto vlaknem jsem tedy dosti zklaman...
4honza
Datel roku 2009

Odeslat příspěvekod Jack111 22. 1. 2009 17:00

4honza: Musíš mu dát chvilku času. Za moment v googlu najde, že někdo z nich ovládá peníze nebohých američanů, byl v New Yorku 11. září a nebo tam naopak nebyl, protože to věděl! Dále je jeden z nich určitě žid nebo minimálně zná nějakého žida atp. Není snadné vypotit teorii, která by byla věrohodná a nová a aby navazovala na ostatní.
Jack111
Přeborník

Odeslat příspěvekod MarkFX 22. 1. 2009 19:10

Michal P píše:Taky přiznávám že jsem téma díky podivně vyhlížejícímu názvu otevřel později.

a to jsi moderátor?? :D za tos ho měl proliskat jako první... :-D

né, sranda :)
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Olimant 22. 1. 2009 20:47

4honza píše:
rado3105 píše:PS: nebojte sa ja sa tiez na Vas bavim:D

Ja tohle vlakno vzdycky oteviram v nadeji, ze se dockam odhaleni nejake nove konspirace. A musim rict, timto vlaknem jsem tedy dosti zklaman...

Tez jsem sklaman :-S Tentokrat se rado nepochlapil
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.
Olimant
Nadšenec

Odeslat příspěvekod 4honza 23. 1. 2009 10:56

Navrhnul bych Radovi se zamerit na samotneho prezidenta Obamu. Nejenom ze se mu ani napodruhe nepovedlo slozit prezidentsky slib, ale navic rozesila spamy o tom, ze se odmita stat prezidentem a laka nestastniky na zavirovane stranky :-)

http://apcmag.com/barack_obama_refuses_presidency.htm
4honza
Datel roku 2009

Předchozí stránka