Kto menne, je sucastou Obamovej vlady?

Co nám přináší EU; politika USA a dalších zemí

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod rado3105 17. 1. 2009 12:41

Dobry, akosi nikde sa nemozem dostat k tejto informacii, kto je sucastou Obamovej vlady. Keby ste ma vedeli nasmerovat. Jedinu konexiu(samozrejme okrem smiesnych clankov ako sa z nicoho nic dostal k moci a o jeho rodicoch a starych rodicoch) som nasiel Antoin “Tony” Rezko.
A pomoc s uzasnou minulostou Reggie Love.:D
rado3105
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jannnn 17. 1. 2009 13:20

Hillary Clinton, Robert Gates, Tom Vilsack, Timothy Geithner, Tom Daschle, Eric Holder, Bill Richardson, Janet Napolitano, Steven Chu, Arne Duncan, Ken Salazar

možná tam je nějaká změna, ale to už se mi hledat nechce.
jannnn
Přeborník

Odeslat příspěvekod 4honza 17. 1. 2009 18:50

rado, kdy se tedy dockame nove konspiracni teorie o vlade USA? ;-)
4honza
Datel roku 2009

Odeslat příspěvekod averton 19. 1. 2009 18:23

ale co si nedockavy...naprv pocka kym bude inauguracia..potom pozhana z netu fotky, a uz bude imageshack pretazny pretoze nam ponukne super fotky kde budu zvacsene rozne ornamenty a znaky ktore su urcite budu patrit nejakej supertajnej zidovskej organizacii ktora chce znicit svet..potom ked konspiratory nic nenajdu, tak pridu napriklad s niecim ako; "barack obama je len babka, v skutocnosti vladne Bush senior a vsemocna Carlyle Group" pripadne ina supertajna investicna spolocnost alebo banka pripadne nejaka ina kravina...uz sa na tie vtipy docela tesim ;-] :mrgreen:
it´s all about priorities :D
averton
Návštěvník

Odeslat příspěvekod aquarkko 20. 1. 2009 02:43

akosi stále nechápem ten nazov...
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod Petr1968 20. 1. 2009 08:22

To je nás víc :hm
Smrt je pouhý okamžik, kdežto hanba trvá navěky.
Petr1968
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod 4honza 20. 1. 2009 12:54

aquarkko píše:akosi stále nechápem ten nazov...

Myslis ten "Kdo, jmenne, je soucasti Obamovy vlady?"

jmenne - prislovce od zajmena jmenny, ktere se moc nepouziva, vyjadrujici asi "po jmenech"

... aneb zajimaji ho jmena clenu vlady :)
4honza
Datel roku 2009

Odeslat příspěvekod Olimant 20. 1. 2009 17:00

To jsem taky pelozil, ale musel jsem na to koukat asi 2 minuty nez jsem pochopil co chtel basnik rici..
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.
Olimant
Nadšenec

Odeslat příspěvekod aquarkko 21. 1. 2009 02:33

4honza píše:
aquarkko píše:akosi stále nechápem ten nazov...

Myslis ten "Kdo, jmenne, je soucasti Obamovy vlady?"

jmenne - prislovce od zajmena jmenny, ktere se moc nepouziva, vyjadrujici asi "po jmenech"

... aneb zajimaji ho jmena clenu vlady :)

aha, a víš určitě, že je to správný slovo? já znám jen "jmenovitě"
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod 4honza 21. 1. 2009 09:58

aquarkko píše:aha, a víš určitě, že je to správný slovo? já znám jen "jmenovitě"

Co se tyce te uvodni vety, mas pravdu, v cestine bych pouzil obrat "Kdo je jmenovite ve ...". Ve slovenstine to bude asi podobne (menovite), ale hadat se nebudu, tak dobre slovensky neumim :-)

A co se tyce toho prislovce jmenne. Odbornik nejsem ani na cestinu, posuzuji to svym citem a rekl bych, ze cestina ma dve ruzna zajmena jmenny a jmenovity, jejichz vyznam se trochu lisi, nekdy vice nekdy mene (napr. muze byt jmenny i jmenovity seznam, ale jmenovity vykon a jmenny rod). A od obou se asi daji odvodit prislovce.

Takze kdyz ma programator jmenny prostor, tak se jedna o prostor oddeleny jmeny nebo-li oddeleny jmenne. Stejny pripad ma knihovnice s jmennym katalogem, takze rika, ze knizky se katalogizuji jmenne.

Jmenovite se asi pouziva i ve vyznamu konkretne a to se do toho nadpisu zrovna hodi. Doufam, ze me kdyztak nejaky cestinar opravi, jestli moc kecam :)
4honza
Datel roku 2009

Odeslat příspěvekod rado3105 22. 1. 2009 01:53

MENNE = JMENOVITE, nebojte sa este pridu casy ze Cesi budu chodit za robotou na Slovensko a naucitE sa co to aj po Slovensky:D
PS: nebojte sa ja sa tiez na Vas bavim:D
rado3105
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jannnn 22. 1. 2009 10:20

no a ty konspiracni teorie? uz s na neco prisel??
jannnn
Přeborník

Odeslat příspěvekod aquarkko 22. 1. 2009 13:38

rado3105 píše:MENNE = JMENOVITE, nebojte sa este pridu casy ze Cesi budu chodit za robotou na Slovensko a naucitE sa co to aj po Slovensky:D
PS: nebojte sa ja sa tiez na Vas bavim:D

ja sa tiež bavím :wink: ať je to správný slovo nebo ne, máš tam špatně čárku :P
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod MarkFX 22. 1. 2009 13:42

kvůli tomu názvu sem to téma jaksi ignoroval, tyvolé to je slovo..... :roll: :D

vlastně celý název rulezz 8-D
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Další stránka