Já sám nepovažuju Paroubka za nejlepšího možného vůdce ČSSD (takový Hašek, to by byl šéfík

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
mareq0 píše:Zajímalo by mě, jak se stavíte k této persóně současné politiky. Často o něm čtu ta nejhorší slova, ale dost dobře nechápu proč. Co vám na něm konkrétně tak vadí? Proč je tak moderní antiparoubkismus? Antitopolánkismus v takové míře neregistruju![]()
Já sám nepovažuju Paroubka za nejlepšího možného vůdce ČSSD (takový Hašek, to by byl šéfík). Má své mouchy (trošku zveličuje a rád se vyjadřuje i k tomu, k čemu by nemusel), ale mnohé komentáře na jeho osobu mi připadají hodně přehnané. Stejně tak celá kampaň antiparoubek.cz je pro mě absurdní...
S-Tony píše:...Husí kůže mi naskočí jen při poslechu projevů tří lidí. Bush, Paroubek a Hitler. Proto to moje přirovnání k nim.
mareq0 píše:Zajímalo by mě, jak se stavíte k této persóně současné politiky. Často o něm čtu ta nejhorší slova, ale dost dobře nechápu proč. Co vám na něm konkrétně tak vadí? Proč je tak moderní antiparoubkismus? Antitopolánkismus v takové míře neregistruju![]()
Kirkwood píše:Já jsem si vzpomněla na jeden Výroktěsně po volbách: " Jen hloupí lidé, by volili proti ČSSD" to mně docela dostalo, když to zahlásil..
mareq0 píše:Díky za odpovědi, ale moc jste mě nepřevědčili. Pořád mám dojem, že jste nějací moc zaujatí
ES0 píše:me by zajimalo, jestli si stejne tak podrobne vsimate co kdy a kde rekl nejaky predstavitel ODS
mareq0 píše:Díky za odpovědi, ale moc jste mě nepřevědčili. Pořád mám dojem, že jste nějací moc zaujatí....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků