Tak ja som prave dopozeral 1x11...moooc sa mi to paci. Snad to nebude nuda ako pise a. ale zaujimama, co to je za ostrov a co to za haluze sa na nom deju
"Imagination is more important than knowledge." Albert Einstein
prave som dopozeral 2x18. neviem. mam z toho zmiesane pocity. nieje to zle, napad dobry, komplikovane ako sa patri, ale kazia to nelogicnosti a diely v ktorych sa neudeje absolutne nic.
2x19 ma byt 12.4.06
jj taky sem to viděl ... myslím že je to jeden z těch lepších dílů akorát že mě to celý zamotal... ted si tak nějak nejsem jistej jestli je haluz tenhle díl a nebo celý lost
Válka je mír. Svoboda je otroctví. Nevědomost je síla...
a: souhlasím ... vcelku nic moc byl tam jen zajímavej náznak že léčivý schopnosti toho ostrova nebudou jenom náhoda a na konci samozřejmě nechyběla návnada na další díl a to pořádná...
pozor menší spoiler: sem si právě říkal že Michael už hledá Walta nák moc dlouho ale ted když se tam objevil bez něj a ještě v takovým stavu Navíc "Henry" řekl že walta nikdy nedostanou tak by mě zajímalo proč... sakra...co díl to nový otázky... nebylo by nejlepší kdyby to všechno bylo jenom v Hurleyho hlavě... byl by pokoj
Válka je mír. Svoboda je otroctví. Nevědomost je síla...
a píše:ale podla traileru bude diel 2x20 konecne podla mojho gusta. vysielaju ho az 3.5
az 2x20? to je 1600 minut nudy , stale nemam chut ho zacit sledovat, ted radeji s napetim cekam na dalsi dily prison break, sg1, sga a bat.galaktika mam za sebou, mam rozkoukany firefly, uvazuji ze se jeste pustim do invasion, ale ten lost, i kdyz ho mam na hdd, bojim se bojim, ze to bude ztrata casu
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!