Posloucháte skupiny Within Temptation, Nightwish?

Co posloucháte, co doporučíte; rádia, koncerty, vlastní produkce

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod hotspot 10. 12. 2007 18:23

Tak to je zajimavy, o tom mi neco rekni vic... I kdyz to je pochopitelny, Anette Olzon ma vizaz jako satanova sluzebnice :D :D A ta "fanynka" bude jedna z tech cool holcicek ktery si mysli ze "gothic" znamena psat si blogy o rezani se do krve...
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod lu.kas 10. 12. 2007 18:29

Ja to myslel tak, ze to v takovejch ma vyvolavat tenhle pocit... Protoze pro holcicku je to strasne drsny...

Jo, to je presne takova :) Jeste dodejme tupa, radoby drsna bravogril... A s tim pentacem fakt rikala, ze ho zpevacka NW na nakym koncerte mela, ale nevim, mozna kecala. A uz jsem videl treba chatovy profily takovejhle radoby drsnej satanistu co o tom nic nevi, ale ma to cerny vlasy, tak je to satanismus :D
A kapelu hodnotim i podle jejich fans...
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Přeborník

Odeslat příspěvekod hotspot 10. 12. 2007 18:34

lu.kas píše:A kapelu hodnotim i podle jejich fans...

V tom je prave ten problem... Nightwish hrajou zkomercnelou hudbu, ktera se dostane i k divenkam ktery maji vymyty mozky z Divek, Brav a podobne (ani nevedi co vubec znamena pentagram) a kdyz uslysi neco drsnejsiho, hned si reknou ze je to urcite neco hroozne evil... Kdyz uz jsme u toho, zamereni Nightwish podle MA:

Genre(s)
Operatic/Symphonic Power Metal
Lyrical theme(s)
Love, Nature, Astrology, Fantasy
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod aquarkko 10. 12. 2007 18:50

ještě něco: nemám je ráda už kvůli tomu, že: Napalmy, cena za koncert 250 Kč (!), Nightwish, 770 Kč. prosím?
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod bombul 10. 12. 2007 21:41

Nightwish aj obcas ano ale na to musi byt nalada... 8)
Admin na pauze
bombul
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod includes 10. 12. 2007 22:26

Nevíte pls někdo ten koncert? Díky ...
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 10. 12. 2007 22:35

20.2. v Praze v T-mobile Aréně. Předkapela budou Pain
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod includes 10. 12. 2007 22:41

Jasan, díky Ti moc :D, já myslím to, jak jsem se ptal o stránku z5 na nějaký ten koncert, co jsem viděl na dvd, ale nvm odkud je :) ...
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod lu.kas 13. 12. 2007 21:25

hotspot píše:
lu.kas píše:A kapelu hodnotim i podle jejich fans...

V tom je prave ten problem... Nightwish hrajou zkomercnelou hudbu, ktera se dostane i k divenkam ktery maji vymyty mozky z Divek, Brav a podobne (ani nevedi co vubec znamena pentagram) a kdyz uslysi neco drsnejsiho, hned si reknou ze je to urcite neco hroozne evil...
Nesnasim kapely, jejich marketing funguje tak, ze se dostanou k "divenkam ktery maji vymyty mozky z Divek, Brav a podobne (ani nevedi co vubec znamena pentagram)" ;) Kapela, ktera todle (pro slavu, penize...) udela, u me klesa, a je jedno, jakou hudbu hraje.
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Přeborník

Odeslat příspěvekod hotspot 13. 12. 2007 22:09

Vsak ja ti to neberu :) Mne pro zmenu zajima akorat hudba, na takovy kraviny jako "mainstreamovy status" kaslu. Samozrejme kdyz se tomu podridi i styl hudby, tak to je jina, ale pristup "klesa u me, a je jedno, jakou hudbu hraje." je prece jen trochu prehnanej...
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod includes 3. 1. 2008 23:00

includes píše:Jasan, díky Ti moc :D, já myslím to, jak jsem se ptal o stránku z5 na nějaký ten koncert, co jsem viděl na dvd, ale nvm odkud je :) ...-/quote]

End of an Era, odpovím si sám :)
includes
VIP uživatel

Předchozí stránka