od Koby 15. 6. 2005 21:15
conpower: Je to jasně vidět na posledním albu. Tvrdí to veškerá kritika, a poznal jsem to i já po prvních 3 skladbách. Ty skladby prostě jsou napsány chytlavě, tak aby se líbily, to je základ Popu, to aby se to líbilo pokud možno na poprvý a tak to sklízelo co největší uspěch. Jenomže co se líbí hned, tot aky rychle omrzí... Mě to ale vůbec nevadí že je to komerční, at to je. Většinou platí, že komerční jsou dobrý věci, protože dobrá věc se dostane do podvědomí lidí a tim se zkomercuje, to je celý. Známý kapely jsou prostě komerční, s tim nic nenaděláš, nekomerční sou kapely někde v ruzných klubech, ale ty se z 99.9% nedaj vážně poslouchat. Kdo umí, ten se proslaví, dřív nebo pozdějc, z toho plyne komerce. Já ti jenom řikám, že nepatřím mezi lidi typu: Je to komerční, fuj s tim. Já sem opak, je to dobrý, tak proč je nepodpořit... Takže mě komerce vůbec a v ničem nevadí.
Mazda MX5 NC1 2.0i expression - Bilstein podvozek, samosvor LSD, 6kvalt, xenony, Bose sound, Keyless systém, kůže + výhřev atd.. = opravdová RADOST Z JÍZDY