Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
ConPower píše:Líbí se Ti Cigaro? To je jediná písnička, která se mi moc nelíbí (líbí se mi, ale nejméně ze všech písniček na tomto albu).n/quote]
To jsem ani nečekal, že SOAD zná tolik lidíi/quote]
necekal? dyt je to sqela a dost znama kapela..B.Y.O.B. je IMHO super, stejně jako všechny ostatní písničky.
- 34rl
Killer123 píše:mimochodem dneska vysla recenze na http://www.musicserver.cz a dostalo 9/10 a bylo vyhlaseny jako album tejdne
TheThing píše:poznám, počúval som kedysi davno, ale neimponuje mi nu metal čo hrajú a zdá sa mi to príliš komerčné... rimg]http://thomkao.borec.cz/board/smiles/16.gif[/img]
Koby píše:conpower: Je to jasně vidět na posledním albu. Tvrdí to veškerá kritika, a poznal jsem to i já po prvních 3 skladbách. Ty skladby prostě jsou napsány chytlavě, tak aby se líbily, to je základ Popu, to aby se to líbilo pokud možno na poprvý a tak to sklízelo co největší uspěch. Jenomže co se líbí hned, tot aky rychle omrzí... Mě to ale vůbec nevadí že je to komerční, at to je. Většinou platí, že komerční jsou dobrý věci, protože dobrá věc se dostane do podvědomí lidí a tim se zkomercuje, to je celý. Známý kapely jsou prostě komerční, s tim nic nenaděláš, nekomerční sou kapely někde v ruzných klubech, ale ty se z 99.9% nedaj vážně poslouchat. Kdo umí, ten se proslaví, dřív nebo pozdějc, z toho plyne komerce. Já ti jenom řikám, že nepatřím mezi lidi typu: Je to komerční, fuj s tim. Já sem opak, je to dobrý, tak proč je nepodpořit... Takže mě komerce vůbec a v ničem nevadí.t/quote]
hot_spot píše:Do SOAD jsem byl zazranej chvili, kdysi. Ale pozdeji tak hnusne zkomercneli a zacali produkovat tak ujeceny songy (kytarista by se mel drzet kytary, mne z neho akorat boli hlava), ze se mi rychle zprotivili. Cajdak pro pubertacky, Lonely Day, uz to jen zavrsil. BTW. Jejich hudba neni metal, neni to ani nu-metal... Spis takovy alternative pro sirsi posluchacske spektrum.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků