ty obrovské housenky máme v práci,ale jsou zelené,tam je kdejaká havěť, dokonce nám tam někdy vběhnou i srnky,u nás je největčí problém s králíkama ti se podhrabou všude a sežerou co jim přijde pod čumák
V nějakém britském dokumentu byly na fenyklu a prý je to otakarákek fenyklový. Ale mě tedy přišly na toho motýla zbytečně veliké. A 15cm velkou housenku jsem tu neviděl, jen ty lyšaje.
Click Image to Enlarge Image Hosting A pak že umře hladem. Vlezl(a) dovnitř, otevřel si pytlík s kočičími granulemi a debužíroval. To si netroufnou ani kočky. Po zabavení pytlíku odkráčel a dojíždí kachní krky po kočkách.
Jen se člověk vzpamatuje z včerejšího bouřného nadělení, už tu někdo vyhrožuje podzimem, ach jo Tak vám posílám ke kouknutí jednoho invalidu, co u nás vloni žil, objevoval se dobře dva týdny na okenním parapetu, i když nelétal. Někdy vlezl do kuchyně na stůl... jednoho dne nepřišel, asi se nemohl sám živit Click Image to Enlarge Image Hosting
Byl ale doma je doma mezi svejma kytičkama .Já chci léto prožít tady. Proto jsme jeli tak brzo . Kecám jsem hamižnej začátkem června to bylo nejlevnější .