Jak poznat, že mě má kluk opravdu rád?

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Dancing bird 19. 6. 2011 02:59

Prostě nevěřím chlapům a nevím co udělat, aby se to trochu zlepšilo. Protože od každýho chlapa čekám jenom to nejhorší - že mě jenom využívá, že je to jenom zábava pro něj... bojím se, že když nebudu dobrá v sexu, tak to vykecá všem kamarádům atd. Nerada zklamávám lidi a tak se snažím jim co nejvíce vyhýbat.... ale občas mi nějaký kluk chybí... :'(
Dancing bird
Čtenář

Odeslat příspěvekod trent 19. 6. 2011 07:45

Jediné co můžeš udělat je to, že si najdeš nějakého férového. A k tvým obavám... pokud vznikly na základě špatných zkušeností, zkus vybírat mezi jinými muži.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod MgX 19. 6. 2011 20:06

Jednoduchá odpověď na Tvoji základní otázku neexistuje. Skutečné „mít rád“ vzniká IMHO až po nějakém čase od seznámení, kdy mizí růžové brýle a počáteční zamilovanost.

trent
napsal velmi zajímavou věc. Jestliže čerpáš ze špatných zkušeností, zkus vybírat mezi jinými muži - typově.

Co se týká sexu, tam bych spíše viděl riziko, že nebude dobrý muž, než Ty. Ano, samozřejmě - můžeš mít určité problémy, ale většina jich po nějakém čase pohlavního života s příslušným mužem vymizí, pokud nevymizí všechny.
Tvá obava tak může plynout spíše z toho, že nebudeš schopna, či ochotna vyplnit všechny partnerovi sexuální představy, které má. Tudíž, že odmítneš určité praktiky, které Tobě zrovna nevyhovují.

I v tomto se poznává kvalita protějšku. Měl by přijmout Tvůj názor a násilně nevyžadovat něco, co Tobě vadí. Vše by mělo jít cestou rozumných kompromisů. O tom vztah ... i jeho sexuální část ... je.
Měli byste si o všem v tomto směru a duchu pohovořit. Někdy může žena automaticky zamítnout sexuální praktiku, která by ji posléze mohla vyhovovat. K zamítnutí dojde třeba z důvodu prvotního ostychu, nebo protože o tom ošklivě vykládala „pohádky“ kamarádka. Následně už nechce přijmout fakt, že se spletla.

Zajímal by mě Tvůj přibližný věk - pokud to není tajné. Stačí kategorie ... do 16let, od 17 do 18let, od 19 do 21 let, více než 21.

Jinak předpokládám, že se nejedná o tzv. fake příspěvek. Čas je totiž drahý a zabývat se dotazem někoho, kdo si dělá jen srandu, je zbytečný plýtváním této cenné veličiny.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Dancing bird 20. 6. 2011 02:02

Můj věk - 21 let. A sama žiju už dva roky ... jen mám prostě celkově špatné zkušenosti s kluky, ne jen ve vztahu, ale i normální chování, nedokážu nikomu věřit...
Dancing bird
Čtenář

Odeslat příspěvekod trent 20. 6. 2011 06:34

Můj pocit je, že jsi se někdy spálila a od té doby se to s Tebou "táhne". Nemyslím, že by byl problém jen v mužích. A znovu říkám to, co včera. Je dost možné, že se pohybuješ ve špatné mužské společnosti. Už jsem to několikrát zmiňoval i zde na pauze, že znám dívku, která si typově vybírá prostě hajzlíky. Vizuálně jsou si všichni podobní, ale každý děla trochu jinou křivárnu.
Také záleží, jak se chováš, jak vystupuješ...
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod MgX 20. 6. 2011 18:11

Dancing bird když už jsme v tom družném hovoru. Možná by bylo také zajímavé uvést, jaké konkrétní špatné zkušenosti máš a z jakého věku. Prostě se rozepiš.

Čas utíká a tak není dobré se otáčet ke vztahům zády. Přesto - jít do nějakého extrému je ještě horší. Jak se nespálit? No, myslím, že spálí se každý, mladý i starý. Asi bys neměla do vztahu „vlítnout po hlavě“. Jít cestou v klidu a pomalu. Muž, který za to stojí jistě pochopí. Důležitá je následná komunikace s ním. Žena, která muži nevysvětlí situaci (myšleno po delším době) může vytvořit zádrhel, který muže od ní odloučí. Druhým extrémem je ihned všechno vybalit, se vším se svěřit.

Samozřejmě je nutné se zamyslet nad tím, zda muž je pro Tebe ten správný protějšek. Jsou ženy, které prostě preferují opět ženu - i do vztahu. Ale to by měla být záležitost, tak nějak, od přírody, nikoliv JEN ... že nechci chlapa, protože mu nevěřím.

Věř, že ne všichni muži jsou násilníci, kuřáci, alkoholici, feťáci, podrazáci... z druhé strany - žádná žena není dokonalá a každá má své větší, či menší chyby.

Zásadnímu obratu - tedy ke Tvé spokojenosti, by jistě přispělo zamyšlení nad sebou samou. Třeba i Ty děláš nějakou zásadnější chybu, která již v počátku vztahu nastoluje jasný a nevyvratitelný směr. Ano, chybou může být špatný výběr mužů - jak tu bylo napsáno, resp. výběr mužů ze špatné společnosti.

Stav totální nedůvěry vůči jedincům opačného pohlaví plyne z nějaké zásadnější špatné zkušenosti, či hodně špatné zkušenosti. Věc může vyostřovat zážitek z dětství, v rámci rodiny atp. Ty bys momentálně měla přemýšlet i nad tím, jestli jednoznačně víš, z čeho výše uvedené plyne - co za tímto Tvým stavem mysli stojí.

Možná se také opakovaně a dlouhodobě pohybuješ ve stálé a neměnné společnosti, která Ti nedovoluje „okusit“ někoho nového. Jistý stereotyp ve Tvých návycích následně vytváří jakýsi bludný kruh, ze kterého nejsi schopna jednoduše vystoupit. Zde bys musela notně zapracovat a udělat osudný krok ... ovšem správným směrem.


Na Tvém posledním textu mě lehce překvapuje výrazivo, kdy jako jednadvacetiletá žena píšeš o „klucích“, nikoliv o mužích.

EDIT:
Dancing bird píše:Nerada zklamávám lidi a tak se snažím jim co nejvíce vyhýbat.... ale občas mi nějaký kluk chybí... :'(
Nerada zklameš lidi, nebo muže? Vyhýbáš se společnosti mužů, nebo všech? Tento stav je tu už dlouho, nebo dokonce odjakživa? Pracuješ? S lidmi, nebo samostatně? I tam je tento problém?
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod aquarkko 20. 6. 2011 18:40

co se týče věku, tak já jsem si v 21 taky nepřipadala nikterak dospěle...asi bych taky mluvila o klucích v tomhle věku
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Breaker 20. 6. 2011 23:25

Takže takto, šupni mi do SZ fotku a možno sa dohodneme na osobnej konzultácii, aby sme vychytali všetky muchy v oblasti, ktorej sa obávaš. ;) :mrgreen:
#ledžendery
Breaker
DJ Nočního klubu
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod trent 21. 6. 2011 06:59

Já dodnes mluvím o holkách a ne o ženách a to je mi více než Tančícímu ptáčeti. ;-)
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod suk 21. 6. 2011 16:10

Budes asi potrebovat cloveka, co to ma vicemene stejne - taky se takhle ruzne boji. A kdyz uz nahodou nekoho takovyho potkas, tak si s nim otevrene i o tomhle popovidej, at to vi ;) Vyjimecne vim opravdu moc dobre, co rikam (to pro rypaly ;) )

(a mi je skoro 21 a mluvim o holkach, zenskejch, babach, defkach nebo divkach ci slecnach :) a kupa slecen v tomto veku taky mluvi o klukach ci chlapech :) (sem tam to jsou volove, dementi nebo prasata a dobytci :D )
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod MgX 21. 6. 2011 17:24

aquarkko a trent je škoda, že jste se k té mé poznámce vyjádřili vy. Raději bych si poslechl myšlenkový originál - takto je věc již „s nápovědou“. ;-)
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod trent 21. 6. 2011 18:57

MgX: promiň, že jsem ti to zkazil
suk: Tak to o nich mluvíš docela slušně. Já jsem občas nucen konstatovat daleko horší přirovnání.
Jinak k té šukově radě... pokud se obecně vyhýbáš lidem, tak bude celkem problém někoho potkat. O to víc někoho podobně "založeného". Ale něco na tom bude... Je svým způsobem docela příjemné potkat člověka se stejným problémem.
Ale rozhodně by to chtělo nějaké nové vyjádření zakladatelky vlákna.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod MgX 21. 6. 2011 19:37

trent v žádném případě není třeba se omlouvat. Je to diskuzní fórum a já nenapsal, že nechci, aby na to nikdo nereagoval. Pravda - napsat jsem to nemohl - nechtěl.

Nevadí :-)

trent píše:Ale rozhodně by to chtělo nějaké nové vyjádření zakladatelky vlákna.

Zřejmě již na nás zanevřela :hm
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Slonik 22. 6. 2011 18:50

db: neexistuje žádný návod jak to poznat. Musíš to vycítit.
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 23. 6. 2011 18:07

Stejně jako kluk nepozná jestli je holka "ta pravá" tak to nejde poznat ani obráceně. Bohužel dnešní svět je založený na přetvářce, klamu, předstírání a přemáhání se. Je to jen o tom kdo to umí lépe a vydrží déle.
A kdo se tomu nechce podřídit, tak má problém najít partnera, jako já např. - stěžoval jsem si třeba v tomhle vlákně: viewtopic.php?f=617&t=1126265&st=0&sk=t&sd=a
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Nadšenec
Uživatelský avatar

Další stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků