Vše o in-line bruslích

Vlastní aktivita, soutěže, různá mistrovství, rady a tipy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Cristinne 16. 7. 2009 19:12

ehm, chrániče :-D Jsem byla na bruslích včera, což vzhledem k nastalým teplotním podmínkám a mému tlaku byl nápad vcelku jalový... Jela jsem po nové silnici, žádná výsprava, klacek, šutr, nic, jela jsem docela pomalu a najednou se válím na zádech uprostřed silnice... chrániče jsem měla jen na zápěstí jako vždycky a musím říct, že tentokrát se fakt vyplatily... jen budu muset pořídit nový, pač jsem je tím docela dorasila :-/ Nohu mám zřízenou taky, u kolene, ale zrovna tam, kam mi chránič nedosedá (resp. nedosedal by, kdybych ho měla), lokty jsou netknutý, udělala jsem kotoul přes rameno (a na to bych teda chránič sakra potřebovala, jak to bolí), záda ochránil aspoň trochu batoh ;-) ... Hlava jako zázrakem nedotčená...
Napříště se možná přeci jen trochu pojistím, dovedu si teď už docela dobře představit, jak bych taky mohla dopadnout :-( a to jsem to měla vždycky na háku :-))
Ona nebo já - já nebo ona - já nebo já - ona nebo ona... Kdo vlastně?
Cristinne
Miss nohy 2010
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Bobroněnko 16. 7. 2009 21:03

no, čím menší rychlost, tím větší problém aj s malýma šutrama...když jedeš rychle, tak nerovnosti prostě přeletíš :-)
Hell was full...so I came back!
Bobroněnko
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Lukecz 17. 7. 2009 12:35

Chápu, že lidi nechcou moc investovat to chráničů, že v tom prý vypadají blbě atd..Rozbité koleno nebo loket bude ok, ale helmu by měl nosit každý soudný člověk :-/ a to nejen na bruslích

Barman v Nočním klubu* Pauza.cz

šťastně vdaný za Snížka
Call of Duty :UO player
Lukecz
Barman v Nočním klubu
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod teplice 18. 7. 2009 08:20

díky za radu :)
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna :-D
teplice
Ovčák 2009
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Cristinne 18. 7. 2009 14:42

Bobroněnko: no, já přeletěla půl slnice :D
Luke: já vím :-(
Ona nebo já - já nebo ona - já nebo já - ona nebo ona... Kdo vlastně?
Cristinne
Miss nohy 2010
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod oggi 6. 4. 2011 12:18

Ahoj, zajímalo by mě, jestli se vyplatí koupit na 273cm rám menší kolečka než 90cm.. Chtěl bych menší, hlavně kvůli ovladatelnosti bruslí na freeskating. Na ,,devadesátkách'' nemám moc pocit jistoty. Pomůže to vůbec? Začínám, tak bych chtěl poradit. Konkrétně to jsou brusle Rollerblade fusion x7. Hlavně se mi zdá, že to na hladkém povrchu(skatepark) strašně klouže. Takže original kolečka možná nejsou nej.
oggi
Čtenář

Odeslat příspěvekod Bobroněnko 15. 4. 2011 19:16

Obecně platí, že zvyknout se dá na všecko. Pokud ale teprve začínáš, doporučil bych ti tam ty menší kolečka nervat. Ono já mám všeobecně problém s tzv fitness/agressive bruslema, který se tváří, že zvládaj obojí perfektně, ale nezvládaj ani jedno. Pokud chceš jezdit do skateparku, pak být tebou koupim klasické agressivky s tvrdýma kolečkama, protože cokoli koupíš jako kolečka na fitness bude ve skateparku nepoužitelné, případně za 14 dní neskutečně ohoblované. Stejně jako by ses zabil na tvrdejch kolečkách na stezce. Nechal bych kolečka kde jsou a koupil rovnou nové celé brusle.
Hell was full...so I came back!
Bobroněnko
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod QWRTY 20. 4. 2011 20:58

Jakou máte zkušenost s výdrží koleček 82A? Po kolika ujetých kilometrech (po normální silnici) je prohazujete a kolik km celkem vydrží?
QWRTY
Čtenář

Odeslat příspěvekod Bobroněnko 30. 4. 2011 08:40

to je neskutečně subjektivní - záleží na stylu bruslení a tvojí váze. Já, jakožto bývalý hokejista a člověk milující rychlost, měním kolečka jednou za sezonu (to už jsou fakt zubožená). ale co vim, lidi běžně mění třeba po třech letech a kilometrů ujedou srovnatelně (přítelkyně).
Hell was full...so I came back!
Bobroněnko
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod eRiper 2. 5. 2011 14:09

Já mám zatím najeto 150 km, průměrná rychlost lehce nad 20 km/h, váha 78 kg a zatím mi stačí jen přehodit kolečka. Ale tak nevážím moc a cesty v okolí bydliště jsou perfektní. Čili zřejmě mi vydrží dvě sezóny.
eRiper
Nadšenec

Předchozí stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků