Střelectví a Zbraně,a vše kolem Toho...

Diskuze o vesmíru, nových vědeckých objevech i technice v běžném životě

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 16. 12. 2009 07:08

Ahoj Všichni Kamarádi,,Pacifisti,,...chtěl bych si tady na Topicu, povídat o tomto zajímavém a v dnešní době i užitečném Hobby. Je o něm docela vhodné něco vědět, i když je to již dosti nákladná záležitost, že (Hmmm, co v dnešní době není, že...). Přesto se občas objevuje i v ostatních tématech, kde je OT!. Takže směle do toho, když je teď Ta Svoboda. Těším se na Vás. Střelec(i dle data narození...) a Pacifista, Marcel od Zvonu.
A moc se netlačte, že.
Marcel Kudlvasr
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Fyzikář 20. 12. 2009 01:40

Nazdar Marceli.
Zbroják sk. B a E. Zbrojnice: Jackal - expanzní samočinná pistol ( samopal - střelba i dávkami), ráže 9mm, pouzdro, nástavec na světlice. Registrované - CZ75 9mm. Funkční replika děla 1:1 18st., ráže 20 mm, včetně nabijáku a doutnáku na tyči, státní zkušebna. Funkční replika 1:1 Francouzské křesací pistole. Ze "zákeřných" chladných zbraní - otevírací nůž - "rybička" :-)) Na střelnici proti zbrojáku - dlouhé zbraně, pohyblivé cíle.
Na Jackal Dual mám připevněný laser, kvůli efektu, odnímatelný (pokud jsi prošel testy, víš, že
je to zakázané :potichu ). Účel : pouze sportovní střelba, ale pokud se nechce utikat před jistým etnikem, výstřel do vzduchu to řeší. 8-) Rovněž ve znamení. ;-)
Stačí to tak Marceli? ;-)

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Když slyším o Schrodingerově kočce, beru do ruky pušku. STEPHEN W. HAWKING
Fyzikář
Nadšenec
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 20. 12. 2009 13:10

Ahoj Fyzikáři, díky za důvěru, ale až takhle,,natrdo,,jsem to nemyslel, a již vůbec né na někom vyzvídat, že. Děkuji Ti moc za svěřené Info. Já Tě budu muset v tomhle zklamat, jak jsem řekl, je to otázka těch peněz, že...Mně doma zbyl jen Prak, luk, Slavie 601 a vzduchová zlamovací TEXka + pár kudel a mačeta...Svoje jsem si odstřílel do Sametu, za levný peníz či gratis. Teď si zastřílím občas jen v těch počítačových Hrách, he.
Tady bych se bavil spíše o tom střelectví, myslivosti než o sbírkách zbraní a příslušenství...Pohodově a bez předsudků, popovídat si o čemkoliv a nezávazně, že. No co Ti na Tvůj příspěvek říci: přejícně Ti závidím Fyzikáři a těším se na další poudání i pábení i zde. Kdo příjde s nějakými problema a dotazy bude mu pomoženo, co budu-eme moci. Jako u Tebe na Topicu, mnou velmi oblíbeném. Jsem rád za Tvou reinkarnaci a móc si potěšil STarce. Přeji i Tobě a Tvé Rodině i Rodu, povedené Vánoce a lepší NY 2010...Marcel od Zvonu. Pochopitelně i zajímavosti o Novinkách v oboru zbraní a Střelectví si tady místo najdou, že.
Poznámka: Heč , já mám pod Texem taky,,Laser,, od vietkongu za 39,- Kaček, ale funguje to, he ...za pět peněz. Jde o tu významnou,,red,,bodku.
Marcel Kudlvasr
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Fyzikář 21. 12. 2009 01:51

Marcel Kudlvasr píše:Poznámka: Heč , já mám pod Texem taky,,Laser,, od vietkongu za 39,- Kaček, ale funguje to, he
...za pět peněz. Jde o tu významnou,,red,,bodku.

No a co si myslíš že mám já :-D Přeci si na expanzku nebudu dávat profi laser... :-D mám tam
normální laserové ukázovátko na tři knoflíkové baterky v pěkném černém obalu (domácí práce) s
magnetickým úchytem (nebudu si vrtat do zbraně nějaké dírky pro šroubky :-D )... jak jsem
uvedl dříve - je to jen na efekt a zmatení nepřítele :-D ...jak říkáš, red point :-D
Když slyším o Schrodingerově kočce, beru do ruky pušku. STEPHEN W. HAWKING
Fyzikář
Nadšenec
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 21. 12. 2009 14:58

Ahoj Fyzikáři, to jsi ma uklidnil, mimochodem, při dobrém nástřelu se s tím dá slušně trefit taky, he...no potěšil si ma opět, že...díky. Urob si sám...Marcel od Zvonu.
Marcel Kudlvasr
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Fyzikář 21. 12. 2009 15:12

Dobrý nástřel a hlavně si pamatovat, jak to zanáší... ;-) Laser na kuši vypadá rovněž zajímavě
- stačí mít jen nonius na metry a vždycky se trefíš...i od pasu, jak na divokém západě :-D
Když slyším o Schrodingerově kočce, beru do ruky pušku. STEPHEN W. HAWKING
Fyzikář
Nadšenec
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 22. 12. 2009 00:32

Ať žijou Pacifisti, Fyzikáři..., ale je dobré býti ,,Vždy připraven,, na cokoliv, he.. to,,Buď...,, je jaksi málo. No uvidíme na Jaře, teď je již zima, že...a na,,Bunkr,,jaksi nejsou chechťáky...Marcel od Zvonu, serž Ogden od RR.
Marcel Kudlvasr
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Fyzikář 22. 12. 2009 01:11

Bunkr snad ne, stačí dobré sklepení a zásoby :-D S narůstající krizí vzniknou jiné problémy - přepadávání i za bíleho dne a vraždy pro stokorunu (ono už se to děje), takže s sebou nosit
minimálně obranný spray - http://209.85.135.132/search?q=cache:HLLcAYkD85sJ:www.obranazeny.cz/obranazeny.cz/page.php%3Flink%3Dskd_sprej+obranny+spray&cd=1&hl=cs&ct=clnk&gl=cz
Bezpečnostní složky raději vybírají pokuty za parkovaní než aby se starali o bezpečnost obyvatel, takže pacifistou ano, ale tak nějak přiměřeně :-D
Když slyším o Schrodingerově kočce, beru do ruky pušku. STEPHEN W. HAWKING
Fyzikář
Nadšenec
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 22. 12. 2009 10:50

No Fyzikáři, s tím ,,bunkrem,, byla myšlena zimní střelnice , že, jinak má jeskyně má 85 cm zdi, tož dostatečná tuhost, he. Survival - 40 let, obrana s čímkoliv, navíc Medvěd 120 kg(viz. foto), plně intelektovaný, v životě jsem nic co umím, nemusel použít...Jen jsem to učil, případné zájemce. Jsou frajeři , který ,,deodorantem,, nezastavíš...jedině tak tím na Medvědy, he. Ogden Béér , cave Zvon.
Marcel Kudlvasr
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod nazdar (novy) 22. 12. 2009 20:23

Zdravím střelce, nějak mi to tady uniklo až mi Marcel upřesnil, že vzniklo nové vlákno. Jsem fanatik mající 5 zbraní od ráže 9 mm přes 5,6 mm a brok r. 16. Ale s tím automatem na dávky bych se tedy nechlubil, je to proti všemu. Ale jako provokace to beru.
po trávě se nechodí,tráva se hulí
nazdar (novy)
Nadšenec
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod S-Tony 22. 12. 2009 23:27

Nevím co na těch zbraních máte? To nemáte dost starostí s tou svojí? Mně úplně stačí ta velká přirostlá. Nevím na co si hrát ještě s dalšíma.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Hnipirdo 23. 12. 2009 00:31

Ty si klidne dal hraj sam se sebou. :) Nekdo ma jako hobby onanii a nekdo zbrane. :)
Hnipirdo
Čtenář

Odeslat příspěvekod Fyzikář 23. 12. 2009 14:59

nazdar (novy) píše:Ale s tím automatem na dávky bych se tedy nechlubil, je to proti všemu. Ale jako provokace to beru.

Asi ti ušlo že je to Jackal Dual... chlubení povoleno, narozdíl od jiných zbraní, o jejichž existenci z jistých důvodů pomlčím :mrgreen:

S-Tony píše:Nevím co na těch zbraních máte? To nemáte dost starostí s tou svojí? Mně úplně stačí ta velká přirostlá. Nevím na co si hrát ještě s dalšíma.
Hnipirdo píše:Ty si klidne dal hraj sam se sebou. :) Nekdo ma jako hobby onanii a nekdo zbrane. :)


8-D :-D
Zbraně, jako sběratelský artikl či sportovní záležitost není o nic horší, než jakákoliv jiné
hobby. Někdo chová jedovaté hady a pavouky, jiný se baví rekonstrukcí a sběrem historických aut...v obou případech jsou to smrtící "zbraně" ve způsobu zacházení. Sportovní střelba do terče
není o nic horší či nebezpečnější než lukostřelba či golf :mrgreen: Zbraně by měly podléhat registraci a zbrojní průkaz už snad není tak lehce k mání jako kdysi. O nelegálních cestách se nebavím. Navíc, kdo byl několikrát vykraden, jezdí z práce dlouhé cesty, má chatu či chalupu na odlehlém místě - může spojit příjemné s užitečným - kromě sportu a zábavy, také k ochraně života a majetku. ;-)
Když slyším o Schrodingerově kočce, beru do ruky pušku. STEPHEN W. HAWKING
Fyzikář
Nadšenec
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod S-Tony 23. 12. 2009 19:48

Fyzikář píše:jakákoliv jiné
hobby.... chová hady a pavouky, lukostřelba či golf

Nic z toho nepochopím. Piplat se doma s pavouky nebo hrát golf to nevím co je větší ztráta času. :roll:
Pavouci, lukostřelba, zbraně, golf, to jsou všechno "gaučové" statické koníčiky. Se u toho člověk moc nemusí hýbat a moc se nenadře. To je dobré pro důchodce. Já jsem pro akčnější trávení volného času.
Jediné co uznávám ze snobských sportů je tennis, to je aspoň v přírodě přes léto a je to docela masakr na kondičku. Když se sejdou dva co to trochu umí tak nezůstane nit suchá.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod nazdar (novy) 23. 12. 2009 21:51

S-Tony: Docela bych tě rád pozval na bojové střelby, myslím, že by ti to propocené prádlo vydalo za přeplněnou pračku. Dnešní akční střelba není o tom stát někde u klandru a pomalu nudou usínat, jistě že jsou disciplíny, kde rozhoduje maximální soustředění a jde o souboj nervů, ale jsou i disciplíny, kde pohyb hraje velkou roli a navíc tam je důležitý poměr zásahů. Dobře běhající chrt nemá žádnou šanci a na druhé straně pomalý, i když dobrý střelec, také vyhoří.

Fyzikář: souhlasím, nějak jsem to četl nesoustředěně.
po trávě se nechodí,tráva se hulí
nazdar (novy)
Nadšenec
Uživatelský avatar

Další stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků