Sociální fóbie

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod mareq0 29. 8. 2008 20:52

Ale no tak, hned to skončí u alkoholika. To taky můžu napsat, že pokud bude brát léky, tak na nich bude pak závislý nebo si přinejmenším doj*be játra nebo ledviny nebo kdo ví co ještě...
Obešel já polí pět!
mareq0
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod MgX 29. 8. 2008 21:13

mareq0 Ty máš evidentně nedostatek ,,komunikačního toku" ;-)

I alkohol kazí játra a není OK pro ledviny :-))

Jinak jsem nepsal, že to hned skončí u alkoholika ;-)
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod cumel30 29. 8. 2008 22:25

snowboarder píše:ti poradím co dělat, necitovat poslední příspěvek, na který reaguješ, a nepsat deset stejných smajlíků za sebou

Vyhul si ústami ak dosiahneš a semeno zakonzervuj do vákua kua. :-P :kuk:
Je ťažké byť pako,konkurencia je veľká.
Nad alkoholom ešte nikto nevyhral,len ja som remizoval.
cumel30
Poslední varování
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Malignus 17. 9. 2008 21:11

Stvete me! Socialni fobie?! Co je tohle za nesmysl?! To je blbost! To si nekdo vymyslel, aby delal blazny a chcipaky z lidi, kteri nejsou, stejne jako ja, nadseni touhle zlou pokryteckou spolecnosti, ktera se vam snazi namluvit, ze pokud nejste spolecensti a necictite se dobre mezi spoustou lidi plkajicich prazdny kecy, tak jste nenormalni.

Uprimne receno, nemam rad, kdyz musim sedet v hospode s partou blbecku, ktery se navzajem vytahujou, jaky jsou borci a predhanej se a vytahujou, kolik uz ojeli holek.

Uprimne receno, znam spoustu lidi, kteri v konfliktech nedokazou argumentovat nicim jinym, nez ze meli vickrat sex nez ja. Takovy lidi me desne stvou a mam chut jim dat pres drzku, protoze jejich inteligence a argumentace jsou na urovni pohlavnich organu. Anebo jina argumentace, ze nejsou narozdil ode mne abnormalne normalni, coz je nenormalni. Abnormalne normalni?! Co je to za nesmysl?! To je blbost. No a co?! Tak nejsem nicim vyjimecny! Neumim se koukat kazdym okem nekam jinam ani strihat usima, ale to ze mne nedela hydiota!

Nejradsi bych jim vsem dal pres drzku, aby se konecne zacali chovat a vypadat jako ("normalni") lidi, protoze me vsichni desne stvou a uprimne receno, nechapu, ze sem to jeste neudelal!

Vite, vedci tvrdi, ze kdyby do Zeme triskl obri asteroid, tak by vyhynula lidska rasa. Ale cim vic znam lidi a potkavam je na ulicich a v metru apod., tak si kladu otazku: Byla by to skutecne takova ztrata?!

Zkratka: Socialni fobie ani nic jinyho ci podobnyho neexistuje!
Malignus
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod jezek 18. 9. 2008 07:42

Já měl za to,že sociální fobie je nesnášenlivost většího množství lidí kolem sebe.Třeba vánoční trhy,ty nemám rád a s kamarádem jsme tomu tak říkali.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Lukino 18. 9. 2008 10:40

Malignus: Takovyhle zvratky jsem uz dlouho necetl, muzu ti rict, ze socialni fobie je krajne neprijemna vec a tak na tyden bych ti pral to zazit, abys tady potom nemusel plkat takovy kecy. Nejradsi mam lidi tveho druhu, kteri vsude byli dvakrat, vsechno vi a umi nasobit nulou... Pripominas mi svym prispevkem dve veci:

1)
lepsi chytre mlcet, nez blbe zvanit

2)
jak rika Forrest Gump: pro hlupaka kazdy hloupy

Priste zkus pouzit mozek, nez zacnes psat takove hovadiny. Napoprve to mozna nevyjde, ale trpelivost, jednou se to podari.
Naposledy upravil Lukino dne 18. 9. 2008 10:44, celkově upraveno 3
Lukino
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Lukino 18. 9. 2008 10:41

jezek: Nene, nesnasenlivost ne, je to neprekonatelny strach z jinak beznych socialnich situaci.
Lukino
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Malignus 18. 9. 2008 11:33

Lukino: Copak? Jine nazory ti nevoni? Podle me se z toho dela moc velkej velbloud. Chce to jen silnou vuli a prekonat strach, pak to vsechno pujde.

JInak:

Nejsem clovek, kterej o sobe tvrdi, ze vsude byl, vsechno umi, vsechno zna. To vubec ne. A takovyhle lidi nemam vubec rad. Rozhodne nejsem jeden z nich a nikde sem nenapsal nic v tom smyslu, ze bych jeden z nich byl. Pripada mi, ze si muj prispevek spatne vykladas a mluvis o necem jinym.

Je mi jedno, co ti me prispevky pripominaji. Nicmene sem ziskal pocit, ze bud neumis pouzit tlacitko "Upravit", nebo se snazis si nahonit prispevky. Mozek pouzivam, blbe nezvanim a hovadiny nepisu. Ale mozna si timhle utokem na me snazis jen neco dokazat...? Co ja vim?

Jezek: To, ze nemas rad vanocni trhy jeste neznamena, ze mas socialni fobii. To je spatny vyklad a obavam se, ze i rozsirenej. Mrzi me a stve zaroven, ze clovek si o sobe mysli, ze ma socialni fobii a musi nutne navstivit nejakyho psychologa jenom proto, ze nema rad vanocni trhy. Pripada mi to jako nejaka moda, ktera prerostla uz v neco vic: Vecne posuzovat co je normalni a co ne, a vecne hledat naznaky nenormalnosti...
Malignus
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Lukino 18. 9. 2008 14:03

Malignus: Ne, naopak, jine nazory beru jako podnet k diskusi, ale nesmi to byt uplne ptakoviny, jako jsi psal ty, priklad:

To si nekdo vymyslel, aby delal blazny a chcipaky z lidi, kteri nejsou, stejne jako ja, nadseni touhle zlou pokryteckou spolecnosti, ktera se vam snazi namluvit, ze pokud nejste spolecensti a necictite se dobre mezi spoustou lidi plkajicich prazdny kecy, tak jste nenormalni.


a v ostrem kontrastu s predeslou citaci jsi napsal:

To, ze nemas rad vanocni trhy jeste neznamena, ze mas socialni fobii. To je spatny vyklad a obavam se, ze i rozsirenej.


Citace1 - toto zadna socialni fobie neni, a "nebyt nadsen zlou a pokryteckou spol." neni ani zadny symptom soc. fob., toto me nastvalo nejvice, ostre protestujes proti necemu, o cem vubec nic nevis
Citace2 - tady jsi poprel to, co jsi napsal v prvni citaci

Pises, ze sam se neradis mezi lidi, kteri vsude byli, vsechno znaji, atd... Kdyz se tedy mezi ne neradis, tak si nejprve precti o cem je problem, na ktery reagujes.

Mrzi me a stve zaroven, ze clovek si o sobe mysli, ze ma socialni fobii a musi nutne navstivit nejakyho psychologa jenom proto, ze nema rad vanocni trhy.


Clovek, ktery dela toto, samozrejme zadnou socialni fobii netrpi, protoze to zadna socialni fobie neni a uprimne receno, normalni clovek, ktery nema rad vanocni trhy, na ne proste nejde, neznam zadneho, ktery by podobne situace resil s psych. Socialni fobie je napriklad neprekonatelny strach navazovat nove kontakty, nebo neopodstatneny strach jist pred ostatnimi, strach z vedeni konverzace atd, priklady si muzes precist na predchozich strankach, je jich tam dost... "Vtip" je v tom, ze takovy clovek nemusi vlastni silou tento strach sam prekonat a muze se casem octnout v naproste izolaci. A ano, jsou lidi, kteri se s tim poperou sami a sami si to vyresi, ale jsou lidi, kteri k tomu potrebuji doktora.

Ale abych jen nekritizoval:

Podle me se z toho dela moc velkej velbloud. Chce to jen silnou vuli a prekonat strach, pak to vsechno pujde.


Souhlasim, ze nekomu postaci pevna vule a prekonani strachu, koneckoncu jinak to stejne zvladnout nejde, nekdo ale potrebuje nasmerovat a ukazat cestu, tyhle lidi bych rozhodne neodsuzoval. Vim, ze typicky extrovert a clovek kterej nema problem tohle moc nechape, protoze si neumi predstavit, ze by s tim sam mel problem, ale pro introverta to predstavuje problem zcela jinych dimenzi...

Zaverem: Vez, ze honit si prispevky je to posledni, proc sem chodim (za upravu prispevku se samozrejme nic nepricita :wink:), to je jedna vec... A druha vec - Duvod, proc je ve finale u meho predchoziho prispevku 3x pouzito tlacitko upravit je ten, ze tu mam dnes opravdu tragicky fungujici internet, proto se z jedne upravy staly tri :)
Lukino
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Malignus 18. 9. 2008 18:24

Lukino: Citace jedna a dva se navzajem nevylucuji. Cetl sem vsechny prispevky a to vcetne odkazu, a kdyby to vsechno byla pravda, tak by melo socialni fobii 75% lidi na celym svete.

Ale user13 si myslel, ze se jen stydi, ale nic s tou stydlivosti nedelal (aspon to nepise). A pak jednou (snad) nahodou narazil na stranky o socialni fobii, ktery kdosi vytvoril, a rozjuchane, ze si konecne stanovil diagnozu, sem hodil prispevek.

Podle me se jen urciti lide stydi. Problemem je, ze nemaji nikoho, kdo by je popostrkoval a rikal jim jak jsou dobri, aby to prekonali. Cim dyl tu stydlivost maji, tim hur se ji pak zbavuje a nakonec se stane beznou soucasti zivota. Pak uz ani nevis, ceho se vlastne stydis a seznam zacne narustat. Takze socialni fobie je vlastne zastydla stydlivost. Je to jen jiny pojmenovani. Maji strach, ze se pred lidma ztrapni. A proc? Protoze se stydi. Za sebe. Jejich problemem je tedy nizke sebevedomi cili pocit menecennosti, ktere jsou mylne uvadeny jako priznaky.

Typicky extrovert?! Cha, cha...! Moji kamaradi mi rikaji, ze jsem typicky cholerik introvert. :-P Vlastne ani nevim, zda jsem introvert. Jen necitim potrebu s kazdym zaprist hovor.

To mas GPRS nebo U:Fona?
Malignus
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Lukino 18. 9. 2008 20:53

Malignus: Zacnu od konce:)

Tim typickym extrovertem jsem nemylel tebe osobne, neznam te, nemuzu vedet, jaky jsi typ. Spis jsem to myslel tak, ze extrovert (ten, ktery je casto a rad stredem pozornosti, s kazdym poplka, atd...) casto ani nechape, ze muze neco jako soc. fobie byt. Ale to stejne bylo jen na okraj.

S tvym nejdelsim odstavcem /nechce se mi citovat/ v zasade souhlasim, je to v podstate neopodstatneny strach/stud a neefektivni vyuzivani kapacity mozku v takovych chvilich /smeji se mi, pozoruji me, pomlouvaji me.../ No a duvody muzou byt ruzne, ten, ktery jsi napsal je jen jeden z moznych. Ale rozepisovat se mi to ted nechce :)

Abych to zakoncil, s tvym prvnim prispevkem proste stale nesouhlasim, mozna jsi to myslel dobre, ale vyjadril dost spatne, naopak proti poslednimu prispevku nic nemam, podle meho nezaujaty ctenar musi ziskat dojem, ze jsou oba o necem jinem.

Obcas jsem dost impulsivni, takze moje prvni reakce na tebe byla takova, jaka byla, nic osobniho v tom nehledej :)

Ad internet - ani gprs, ani ufon, normalni "domovni" vysokorychlostni net, ale dnes do toho ustavicne stoural nejaky "sikula" :roll:
Lukino
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Malignus 18. 9. 2008 22:20

Tak to bude Wi-Fi. Howgh 8-)
Malignus
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Lukino 19. 9. 2008 06:40

Wi-Fi to neni :)
Lukino
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod losdodos 18. 9. 2017 11:04

Vždy jsem měla strach z velkého počtu lidí..ale pomohla mi paní Máčalíková a cesta k vnitřní svobodě-

Terapie jsou pro každého a jsou ve velmi příjemném duchu..
Naposledy upravil dockalacek dne 19. 9. 2017 17:54, celkově upraveno 1
Důvod: Odstraněn link v příspěvku - reklama
losdodos
Čtenář

Odeslat příspěvekod suk 18. 9. 2017 12:20

Martin "měla", moc dobre.
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků