od Slonik 28. 9. 2014 14:28
Grilování rozhodně škodlivé není, když se při něm postupuje správně a necpeme se grilovaným masem několikrát týdně.
Ono totiž když se to s něčím v jídle přehání, tak to způsobuje komplikace. Přejídání se mrkví může způsobit výrazné zažloutnutí pokožky (naštěstí vratné); konzumace vyšších dávek muškátového oříšku může vyvolat psychotické stavy; extrémní konzumace vody zase rozhodí osmotickou rovnováhu (což může vést až ke smrti); vyšší konzumace droždí a zejména pivovarských kvasnic zase může způsobit "otravu" niacinem (vitamin B3) - tedy nevolnost, zarudnutí kůže a nutkání na zvracení a podobně.
A kdybychom chtěli být drsnější, tak postačí za dne sníst trochu více vyloženě zdravých
- kilo brambor
- kilo obilných klíčků
- kilo datlí
- kilo hub
a můžete si kopat hrobeček - požijete toxickou dávku draslíku.
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!